Stevie Wonderista tulossa kolmosten isä - lapsia jo ennestään kahdeksan!

03.11.2014 17:48 - Susanna Karttunen

Kuusikymppisen laulajan hedelmällisyydessä ei ole valittamista. Edelliset lapset hän on saanut viiden eri naisen kanssa.

Kahdeksan lapsen isä Stevie Wonder, 64, on saamassa lisää jälkeläisiä. Laulajan naisystävä Tomeeka Robyn Bracy, 40, synnytti Wonderille lapsen myös viime vuonna ja nyt nainen odottaa kolmosia.

- Lastensaanti on Stevien tapa olla onnellinen. En tiedä suunnitteliko hän saavansa 11 lasta, varsinkaan kolmosia hänen iässään. Hän on kuitenkin onnellinen ja pystyy rahallisesti tukemaan lapsia, miehen lähipiiristä kerrotaan.

R&B-ikoni on saanut edelliset 1-39-vuotiaat lapsensa viiden eri naisen kanssa. Wonder ei ole aina suhtautunut isyyteen innolla, mutta on vanhemmalla iällä alkanut ymmärtämään paremmin vanhemmuuden vastuun.

- Stevie tietää, että isänä olo on täysipäiväistä puuhaa ja vanhemmiten hän haluaa olla vielä enemmän läsnä lastensa elämässä, samainen lähde kertoo.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka amerikkalaismies väitti olevansa Wonderin ja tämän siskon yhteinen lapsi. Lue täältä, miten insestikohu päättyi.

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat