IS: Helena Ahti-Hallberg arvioi: Kumpi voittaa tanssikisan?

22.11.2014 08:45 - Eeva Rajala

Anu Sinisalon ja Pete Parkkosen välisestä Tanssii tähtien kanssa -finaalista tulee Helena Ahti-Hallbergin mukaan todella tasainen, kertoo Ilta-Sanomat.

Aiemmin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman vakiotuomarina toimineen Helena Ahti-Hallbergin voittajasuosikki ennakkoon on Pete Parkkonen. Tosin nainen jatkaa, että jos Anu Sinisalo loistaa finaalissa semifinaalin tavoin, joutuu hän muuttamaan mielipiteensä.

Ahti-Hallbergin mukaan Parkkosen vahvuuksina ovat muun muassa liikkeen rytmiikka ja musiikin tulkinta. Parkkosen valttikorttina toimii miehen hurmaava olemus.

- Naiskatsojien sydämet heltyvät, kun Pete väläyttää aseistariisuvan hymynsä. Minuun se ainakin tepsii, Ahti-Hallberg sanoo lehdessä.

Ahti-Hallbergin mukaan Sinisalon vahvuuksiin kuuluu sensuelli, naisellinen liike, joka vakuuttaa sekä tuomarit että katsojat. Sinisalo kertoo Ilta-Sanomissa, että hän on ylittänyt itsensä joka tanssin jälkeen. Tanssiminen ei kuitenkaan ole tuntunut kilpailulta.

- Ei tämä tunnu minusta kilpailulta. Tärkeintä on ilon ja hyvän mielen tuominen yleisölle, ja joka lähetyksessä on koettu todella suuria tunteita, Sinisalo sanoo lehdessä.

Pete Parkkonen on huomannut, että tanssikisan vaikutukset ovat alkaneet näkyä myös hänen keikkakalenterissaan.

- Kyllä se niin on, että keikkoja on tullut syksyllä tosi paljon ja se on varmasti ohjelman ansiota. Ohjelmalla on miljoona katsojaa joka sunnuntai, olen saanut sitä kautta näkyvyyttä ja paljon uusia kaikenikäisiä faneja, Parkkonen kertoo.

Tanssii tähtien kanssa -finaali nähdään MTV3:lla huomenna klo 19.10 alkaen. Vierailevana tuomarina toimii tällä kertaa Jari Sillanpää.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat