Hollywood-tähdetkö tyhjäpäitä? 6 tunnettua komistusta, joilla on myös älyä

24.11.2014 17:15 - Susanna Karttunen

Monista komeista ja karismaattisista näyttelijöistä ei uskoisi, että he ovat myös varsinaisia älyköitä.

Female First -sivusto kokosi listan tunnetuista Hollywood-komistuksista, joitten taidot eivät rajoitu pelkästään näyttelemiseen.

James Franco

Francolla on tohtorintutkinto Yalen yliopistosta ja hän opettaa elokuvien teon välillä Etelä-Kalifornian yliopistossa.

Matt Damon

Ennen näyttelijänuraansa Damon opiskeli Harvardin yliopistossa englanninkieltä. Nykyään hän vaikuttaa myös politiikan saralla ja on aktiivinen kampanjoiden järjestäjä.

Ben Affleck

Affleck opiskeli arvostetussa Ivy League -yliopistossa juuri ennen kuin voitti Oscar-palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta Matt Damonin kanssa.

George Clooney

Clooney opiskeli journalismia ennen kuin hän teki läpimurron näyttelijänä. Nykyään hän työskentelee myös kansainvälisen politiikan parissa ja komistus on muun muassa valittu YK:n rauhanlähettilääksi.

Will Smith

Smithin hyvän koulumenestyksen ansiosta hänelle tarjottiin stipendiä Massachusettsin tekniseen korkeakouluun. Mies kuitenkin kieltäytyi siitä, koska halusi keskittyä luomaan uraa räppärinä.

Jake Gyllenhaal

Gyllenhaal opiskeli Columbian yliopistossa itäisiä uskontoja ja filosofiaa. Tähti keskeytti opintonsa näyttelemisen vuoksi ja voitti pian sen jälkeen Oscarin Brokeback Mountain -elokuvasta.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka Hollywood-tähtien salaiset koe-esiintymisvideot julkaistiin YouTubessa. Katso täältä, miltä tunnetut näyttelijät näyttivät ennen julkisuuttaan.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat