Suosikkiohjelma saa Suomi-versionsa - Koomikoiden Vain elämää!

26.11.2014 13:01 - Mikko Räsänen

Ruotsissa ja Norjassa katsojaennätyksiä rikkonut viihdeformaatti saapuu Suomeen. Mukana maan hauskimmat koomikot.

TV5 esittää ensi keväänä historiansa suurimman kotimaisen tuotannon, jota tähdittävät koko kansan suosikkikoomikot Pirkka-Pekka Petelius, Pirjo Heikkilä, Sami Hedberg, Miitta Sorvali, Heikki Silvennoinen ja Jarkko Tamminen. Kuusikko tähdittää uutuussarjaa Koomikot. Tiedotteessa ohjelmasta kerrotaan seuraavaa:

"Kuusi koomikkoa. Kuusi tapaa nauraa ja naurattaa. Kuusi tarinaa. Kaikki saman pöydän äärellä. Ruotsissa ja Norjassa katsojaennätyksiä rikkoneeseen menestysformaattiin perustuva Koomikot tuo ruutuun kuusi Suomen eturivin koomikkoa, jotka kukin omassa jaksossaan käyvät elämäänsä ja uransa käännekohtia läpi. Sarja on kuin Vain elämää, mutta nyt tähtinä loistavat koomikot.

Jokaisessa jaksossa Pirkka-Pekka Petelius, Pirjo Heikkilä, Sami Hedberg, Miitta Sorvali, Heikki Silvennoinen ja Jarkko Tamminen saavat myös uusia kokemuksia, kun he selviytyvät mitä erilaisimmista tehtävistä ja käyvät päähenkilön elämää läpi yhdessä. Lisäksi jakson päähenkilö heittäytyy aitoon valheenpaljastustestiin, joka ei anna armoa tähdelle eikä hänen todellisille ajatuksilleen. Kaikki huipentuu aina illallisesitykseen, jossa jakson päähenkilö yllätetään täydellisesti hänen uraansa vahvasti liittyvällä komediaesityksellä.

Sarjassa paljastetaan kaikki vanhoista koulukuvista nuoruuden hairahduksiin nuorisoteatterissa. Piiloon ei jätetä edes käsittämättömiä videoklippejä, jotka eivät kestäisi YouTube-päivänvaloa. Pyhiä lehmiä ei ole, ja siitä syntyy tämän ohjelman lumous: naurun alla kulkee koko ajan mukana komiikan tekemisen toinen puoli: kova työ, vakavuus ja kestokyky.

Yksikään ohjelman koomikoista ei ole saanut tilaisuuttaan kultalusikalla. Se on raadettu kovimmalla mahdollisella viihdesaralla: yleisön edessä koomikkona."


TV5 ja The Voice kuuluvat SBS Discoveryyn

Kilpailut

Uusimmat