Hollywood-tähden mieskokemuksista on hyötyä sinkuille

16.12.2014 19:45 - Senni Loikala

Palkittu näyttelijä Amy Adams elää nykyään onnellista perhe-elämää, mutta aina asiat eivät ole olleet yhtä mallillaan. Tähden ajatukset ovat hunajaa sinkkunaisten korville.

Parhaan naispääosan Golden Globe -palkinnon American Hustle -elokuvasta voittanut ja viidesti Oscar-ehdokkaana ollut näyttelijä Amy Adams, 40, puhuu ihmissuhteista Express-lehdelle.

Adams löysi avioeronsa jälkeen elämänsä rakkauden ja on  naimisissa näyttelijä Darren Le Gallon kanssa. Heillä on myös pieni Aviana-tytär. Kun näyttelijä pohtii sinkkuvuosiaan, voi hänen ajatuksistaan olla hyötyä yksineläjille: kannattaa elää täysillä ja luottaa itseensä sekä tulevaisuuteen.

- Kun katson elämääni taaksepäin, mietin, miten paljon pistin aikaa oikean miehen löytämiseen. Voi juku, jos olisin tiennyt, että Darren tulee rinnalleni, niin olisin elänyt kaksikymppisenä todella eri tavalla. Olisin ottanut kitaratunteja tai jotakin muuta hienoa. Koska totuus on, että kun sinulla kerran on upea mies elämässäsi, se kasvattaa sinua yksilönä sen sijaan, että yrittäisit todistaa parhaimmuuttasi miehille, Adams sanoo.

Adams löysi tulevan puolisonsa ja lapsensa isän näyttelijäkurssilta. Se ei kuitenkaan ollut rakkautta ensisilmäyksellä.

- Ajattelin aina, että hän oli todella suloinen. Mutta minä olin parisuhteessa ja hän oli parisuhteessa. Ajattelin myös, että "Voi, hän on vähän epäkypsä", mutta se on yksi hänen upeimpia ominaisuuksiaan. Luulen, että me molemmat olemme epäkypsiä.

Nykyään Adams ja Le Gallon käyvät yhä treffeillä, vaikka ovat naimissa.

- Darren ja minä menemme treffeille kerran viikossa. Mutta on hassua, että päädymme lopulta aina puhumaan Avianasta, kertoo Adams.

Vaikka myös Adams on muuttunut vuosien varrella, on hänen perusluonteensa pysynyt samana.

- Kun olin nuorempi, olin vain ylitsepursuava ja ystävällinen jokaiselle. Ja nyt, kun menen kuvauksiin, olen vieläkin kuin kultainennoutaja koirapuistossa, koska olen vain niin onnellinen, kun ihmisiä on ympärilläni, ja olen innokas miellyttämään heitä, tähti myöntää.

Arkena näyttelijä näyttää ihanan tavalliselta. Pääset katsomaan kuvat Amysta täältä.

Lähde: Express

Kilpailut

Uusimmat