Poliisit-sarjan parivaljakko: Joskus kamera hankaloittaa työtä, joskus helpottaa

09.01.2015 15:15 - Eeva Rajala

Poliisit-sarjan turkulainen parivaljakko kertoo, miten kameroiden kanssa liikkuminen vaikuttaa ihmisiin.

Poliisit-ohjelmassa työparinsa kanssa mukana oleva turkulaispoliisi Tomas Jalonen kertoo Voicelle, että joskus kameroiden kanssa liikkuminen voi hankaloittaa tilannetta, mutta joskus se voi helpottaa sitä. Samoilla linjoilla on hänen parinsa.

- Joskus, kun ihmiset huomaavat kameran, niin se vähän provosoi. Muuten ehkä osattaisiin olla nätisti, mutta kun se kamera on siinä, niin tarvitsee ruveta pelleilemään. Toisaalta joskus saattaa joku lähteä poistumaan paikalta, kun näkee kameran. Ei tarvitse edes sanoa mitään, kertoo Eero Tuominen.

Poliisit-sarjan uuden tuotantokauden jaksot alkoivat tällä viikolla Jim-kanavalla. Turkulaispartio myöntää katsovansa itsekin sarjaa. Erityisesti omat jaksot on katsottu moneen kertaan.

- Omat jaksot tietysti ollaan katsottu, ja pätkiä vähän muidenkin jaksoista. Vaimo sanoi joskus, että siellä se katsoo niitä omia ohjelmiaan ja nauraa omille vitseilleen, Tuominen sanoo.

Sekä Tuomiselta että Jaloselta löytyy Poliisit-sarjasta myös lempikaupungit. Jalonen pitää erityisesti Kuopion poliisien meiningistä, kun taas Tuominen pitää oululaisista.

- Sellainen pohjalainen mentaliteetti on sydäntä lähellä, Tuominen jatkaa.

Kilpailut

Uusimmat