Eddie Murphy on kääntämässä selkänsä uudelle Beverly Hills kyttä -elokuvalle

16.01.2015 16:45 - Eeva Rajala

Näyttää siltä, että Eddie Murphy taitaa paeta takavasemmalle, eikä esiinnykään suunnitellussa Beverly Hills kyttä 4 -elokuvassa.

Eddie Murphyn kiitetyin rooli on ollut detroitilaispoliisi Axel Foley Beverly Hills kyttä -elokuvissa vuosina 1984, 1987 ja 1994, tosin kolmatta elokuvaa pidettiin jo epäonnistumisena. Neljättä elokuvaa on suunniteltu jo jonkin aikaa ja alkuperäinen tarkoitus oli, että Murphyn roolihenkilö tekisi elokuvassa edes pienimuotoisen paluun.

Nyt Murphyn tuoreista vastauksista voi päätellä, ettei mies ole kovin innostunut Paramount Picturesin suunnittelemasta neljännestä elokuvasta. Murphy kertoo, etteivät elokuvan kuvaukset ole vielä edes alkaneet.

- He yrittävät edelleen saada käsikirjoitusta valmiiksi. En ole mukana elokuvassa, jos ei käsikirjoitus ole ihan maaginen, Murphy kertoo Rolling Stone -lehdelle.

Paramount Pictures ilmoitti viime vuonna, että neljäs Beverly Hills kyttä -elokuva julkaistaan maaliskuussa vuonna 2016, mutta tuotantoa ei ole vielä saatu aloitettua. Monet epäilevät jo koko elokuvan valmistumista.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat