Backstreet Boysien suloisesta Nick Carterista on kuoriutunut varsin charmikas herrasmies

30.01.2015 22:45 - Reetta Haverinen

Monet Backstreet Boys –fanit muistavat bändin kuopuksen Nick Carterin kilttinä naapurinpoikana, joka hurmasi tytöt vaaleilla kutreillaan ja sinisillä silmillään. Miehistynyttä söpöläistä on nykyisin vaikea tunnistaa samaksi heleä-ääniseksi sydäntensärkijäksi.

Backstreet Boys -yhtyeen pojat saivat aikoinaan monien tyttöjen sydämet pamppailemaan kauniilla rakkausballadeillaan. Nämä parikymmentä vuotta sitten suureen suosioon nousseet miehet päättivät ikuistaa menestystarinansa elokuvaksi. Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made of -elokuvansa ensi-iltaan saapunut viisikko huokui charmia ja hymy karehti jokaisen bändinjäsenen huulilla.

Vaikka vuosia on vierinyt, miehet ovat säilyttäneet charminsa. Varsinkin bändin juniori Nick Carter on miehistynyt silmissä. Vaimonsa kanssa ensi-iltaan saapunut Carter on viettänyt varsin värikästä elämää 2000-luvulla. Carterilla on ollut ongelmia huumeiden ja alkoholin kanssa, mutta sittemmin raitistunut Carter näyttää nauttivansa elämästään nykyisin täysin rinnoin!

Kilpailut

Uusimmat