Fifty Shades Of Grey -näyttelijät avautuvat seksikohtausten kuvaamisesta

02.02.2015 19:45 - Senni Loikala

Pian ensi-iltaan tulevan eroottisen elokuvan päätähdet Dakota Johnson ja Jamie Dornan kertovat, että rajujen seksikohtausten tekemisen olleen haastavaa.  

Fifty Shades of Grey on yksi vuoden odotetuimpia elokuvia. Liikemies Christian Greyn roolia näyttelevä Jamie Dornan, 32, ja kirjallisuusopiskelijan Ana Steelea näyttelevä Dakota Johnson, 25, kertovat Daily Star -brittilehdelle, millaista oli näytellä rajuja seksikohtauksia.

- Oli kertoja, jolloin Dakotalla ei ollut paljon mitään päällä ja minun täytyi tehdä hänelle asioita, joita en ikinä tekisi naiselle, Dornan kertoo.

Johnsonin mukaan seksikohtausten tekeminen oli haastavaa. Välillä Johnson oli tunteja sänkyyn sidottuna kuvausten aikana.

- Oli jo tarpeeksi stressaavaa olla kohtauksessa sidottuna alastomana sänkyyn. Mutta kun kohtaus pistettiin poikki, olin yhä sidottuna ja alasti. Jamie oli ensimmäinen, joka heitti peiton päälleni. Mukana oli tuskaisia hetkiä, Johnson myöntää.

Ei oman perheen silmille

Elokuvien päätähtiä yhdistää yhteisten seksikohtausten lisäksi yksi toinen asia: kumpikaan ei tahdo perheensä näkevän pian ensi-iltaan tulevaa elokuvaa.

- Jos voin olla sen asian puolestapuhuja, että naiset voivat tehdä vartaloillaan, mitä he tahtovat, eikä heidän tarvitse hävetä halujaan, niin siinä tapauksessa olen kaikkea sitä. Mutta en tahdo perheeni näkevän elokuvaa, koska se on epäasiallinen, Johnson kertoo.

Dornan ei myöskään pidä ajatuksesta, että ainakaan koko lähipiiri näkisi hänet uutuuselokuvan hurjassa roolissa.

- Kun tyttäreni on 18-vuotias, en aio sanoa, että: "Sinun täytyy katsoa isin rooli Fifty Shades of Greyssa".

Seuraava artikkeli: Fifty Shades of Grey -näyttelijä pelkää henkensä puolesta

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat