Robin Williamsin leski oikeudessa - pimittää tähden lapsilta omaisuutta?

03.02.2015 15:45 - Eeva Rajala

TMZ-sivuston tietojen mukaan edesmenneen näyttelijäsuuruuden leski on joutunut taisteluun Robin Williamsin lapsia vastaan.

Leski Susan Schneider on vienyt asian nyt oikeuteen. Williamsin kolme lasta ovat sitä mieltä, että Schneider yrittää pimittää heiltä omaisuutta, joka selvästi kuuluisi heille.

TMZ-sivuston mukaan Schneider väittää, että joku kävi heidän talossaan muutama päivä Williamsin kuoleman jälkeen ja vei joitain rakastetulle näyttelijälle kuuluvia tavaroita. Perheen lapset kertovat kuitenkin aivan erilaisen tarinan.

Lapset Zak, Zelda ja Cody Williams väittävät, että Schneider ei välitä Williamsin testamentista tai hänen perustamastaan rahastosta, vaan yrittää anastaa omaisuutta omaksi hyödykseen. Zak on Williamsin ensimmäisestä avioliitosta Valerie Velardin kanssa, ja Zelda ja Cody miehen toisesta avioliitosta Marsha Garcesin kanssa. Schneider oli naimisissa Williamsin kanssa kolmen vuoden ajan näyttelijän kuolemaan saakka.

Lasten lähellä oleva lähde kertoo TMZ-sivustolle, että Schneider kielsi lapsia tulemasta taloon Williamsin kuoltua. Sivuston mukaan nainen tietää, ettei hänellä ole oikeutta Williamsin näyttelijäuralta peräisin oleviin tavaroihin, mutta hän yrittää määritellä uudelleen esimerkiksi sen, mitä korut-osuus testamentissa pitää oikein sisällään. TMZ:n mukaan lasten pitäisi saada kaikki korut, mutta Schneiderin mukaan koruihin ei kuulu Williamsin mittava kellokokoelma.

Lue myös: Robin Williamsin testamentti julkistettiin - lapsille huikea summa

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat