Yllätyskäänne: One Direction –jäsenen lähdön syy paljastui!

27.03.2015 08:25 - Karoliina Kotala

  Teinit ympäri maailmaa kokivat melkoisen shokin, kun brittibändi One Directionin riveissä koettiin merkittävä muutos. Nyt syyn bändin jäsenen Zayn Malikin lähtöön kerrotaan selvinneen.

One Direction -yhtyeessä vaikuttavan Zayn Malikin uutisoitiin hiljattain jättäneen bändi. Kohu-uutinen oi melkoinen yllätys monelle ja ratkaisu oli ilmeisesti raskas myös bändin muille jäsenille, sillä muun muassa Harry Stylesin uutisoitiin purskahtaneen itkuun kesken bändin keikan Malikin lähtöuutisen jälkeen.

Nyt julkisuuteen on kuitenkin vuotanut syitä Malikin lähdölle. Sen sijaan, että nuori mies olisi päättänyt lähteä bändistä, Malikin väitetään saaneen kenkää. Syyn potkuihin kerrotaan puolestaan olevan päihdeongelmat.

"Radar Online on saanut yksinoikeudella tietoonsa, ettei Malik lähtenyt bändistä, vaan hän sai kenkää huume- ja alkoholiongelmansa vuoksi. Useat lähipiirilähteet kertovat, että bändin manageri antoi miehelle vaihtoehdoksi raitistua tai jättää bändin ja Malik kieltäytyi."

Samojen lähteiden mukaan Malikin kerrotaan olevan huonossa kunnossa.

- Hän on ollut syöksykierteessä ja väliintuloa tarvittiin. Päätös oli, että parasta hänelle itselleen on lähteä bändistä ja huolehtia itsestään, nimetön lähde kertoo Radar Onlinelle.

Zayn Malik

Lähde: Bro Bible

Kilpailut

Uusimmat