Suosikkiräppäri pidätetty - keikkabussista löytyi amfetamiinia!

13.04.2015 07:45 - Mikko Räsänen

Maailmankuulu hiphop-artisti Nelly pidätettiin sen jälkeen, kun hänen keikkabussistaan löytyi kannabista ja metamfetamiinia. 

Poliisi pysäytti maailmankuulun hiphop-tähden Nellyn kiertuebussin Tennesseessä harmittoman syyn takia. Virkavalta halusi vain huomauttaa, että bussista puuttui osavaltiossa pakolliseksi määrätty polttoaineveron merkki. Bussiin päästyään poliisi kuitenkin haistoi kannabiksen ja päätti tutkia koko auton. Sisältä löytyikin kannabiksen lisäksi metamfetamiinia ja laittomia aseita.

Nelly pidätettiin ja pidätyskuvat levisivät nopeasti julkisuuteen. Räppärin lakimies kiirehti vakuuttelemaan suojattinsa syyttömyyttä. Lakimiehen mukaan 15-20 ihmisellä on ollut pääsy bussiin. Hän korostaa, että autossa oli useita ihmisiä myös silloin, kun poliisi suoritti etsinnän. 

- Nellyllä ei ole mitään tekemistä niiden laittomien asioiden kanssa, joita bussista väitetään löytyneen, lakimies kertoo TMZ:lle.

Nelly pääsi vapaalle jalalle maksettuaan takuusumman. Joka tapauksessa hänellä lienee edessään kuumat paikat ainakin siihen asti, kunnes tutkinta valmistuu. Sen kunniaksi nostetaan kuunneltavaksi Nellyn jättihitti Hot in here.

Kilpailut

Uusimmat