E-Type-tähti sai osakseen kylmää tylytystä hevilegendalta

21.05.2015 09:15 - Karoliina Kotala

Van Halen –yhtyeen keulamiehenä alkujaan tutuksi tullut David Lee Roth ei ujostellut paljastaa todellisia tunteitaan eurodance-artisti E-Typea kohtaan.

E-Type-nimellä tutuksi tullut eurodance-artisti Martin Eriksson kertoo Voicen illasta tutun Oku Luukkaisen haastattelussa kohtaamisestaan Van Halen -nokkamies David Lee Rothin kanssa. Vaikka Eriksson itse kertoo olevansa rokkarin suuri fani, ei tunne selvästikään ollut molemminpuolinen.

- Kerran keikkailin samoilla festareilla soolona esiintyneen David Lee Rothin kanssa ja hän soitti minun lämppärinäni. Ja hän inhoaa minua! Olisin halunnut saada häneltä nimikirjoituksen ja kuvia hänen kanssaan, mutta hän ei suostunut. Hän ei pitänyt minusta, koska olin muka isompi stara kuin hän, mikä ei edes pidä paikkaansa, koska hän on yksi parhaita hevilaulajia maailmassa, Eriksson muistelee.

Vaikka Erikssonin työ liittyykin vahvasti eurodanceen, on miehellä myös toinen, salaisempi musiikkiprojekti.

- Minulla on pieni bändi, josta juuri kukaan ei tiedä. Sen nimi on Moose Brothers. Olen soittanut bändissä jo kymmenen vuotta, mutta meillä ei ole mitään levytyssopimuksia. Olemme kuitenkin tehneet parikymmentä kantribiisiä. Silti minulla ei ole kiire bändin suhteen nyt, ehkä myöhemmin saatamme julkaista jotain. Pidämme bändiä vain hauskanpidon vuoksi. Olen ollut kantrimusiikin kanssa tekemisissä koko ikäni, mies kertoo.

90-luvun yhtyeisiin, hitteihin ja musiikkivideoihin pääset tutustumaan paremmin myös Retroperjantain Facebook-sivuilla, jotka löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat