Minna Parikka ja Jussi 69 ovat eronneet: "Sinkkuna mennään"

14.07.2015 13:16 - Rea Tallgren

Minna Parikka ja Jussi 69 viihtyivät yhdessä tiiviisti viime vuonna ja vielä alkuvuodesta. Kaksikko ei kuitenkaan enää ole yhdessä, kertoo Parikka Voicelle.

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka suorastaan sädehtii saapuessaan Voicen toimitukseen. Ihastuttavassa kampauksessa ja itsesuunnittelemissaan Stick Em Up -kengissään Parikka näytti menestyneeltä ja onnelliselta naiselta - ja siltä hän myös vaikuttaa.

Näin siitäkin huolimatta, että parisuhde rokkari Jussi 69:n kanssa on päättynyt.

- Sinkkuna mennään, Parikka kertoo Voicen Iltapäivää juontavalle Petra Soikkelille.

Pariskunta viihtyi yhdessä ahkeraan alkuvuodesta ja heidät kuvattiin esimerkiksi useissa juhlissa lämpimissä tunnelmissa. Parikan mukaan erosta on kuitenkin jo useita kuukausia.

- Varsinaista sinkkukesää en ole ehtinyt viettämään, sillä töiden suhteen on ollut niin kovaa haipakkaa, Parikka hymyilee.

Millainen Parikan miesihanne sitten on?

- Tykkään persoonallisista tyypeistä ja eteenpäin katsovista ihmisistä, joilla on hyvä itsetunto, huumorintaju, ja jotka ovat sellaisia valoisia tyyppejä, Parikka summaa nauraen.

Parikan itsensäkin jalkaansa vetämiä Stick Em Up -kenkiä saa eri väreissä. Hintaa popoilla on nyt 160 euroa. Voit tarkastella kenkiä lähemmin verkkomyymälästä, tästä.

Kuuntele Parikan haastattelu kokonaisuudessaan huomenna klo 16 alkaen.

Kilpailut

Uusimmat