Spice Girls tekee paluun - yksi jäsen ei suostunut mukaan comebackiin, arvaatko kuka?

07.08.2015 12:45 - Reetta Haverinen

Maustetytöt ovat päättäneet valloittaa esiintymislavat pitkän tauon jälkeen yhtä jäsentä köyhempänä. Ryhmän tyyliguru ”Posh Spice” ei ehdi näiltä näkymin ottamaan osaa riemukkaaseen comeback –kieruteeseen. 

Spice Girls- tyttöbändin Wannabe-kappale singahti maailman hittilistojen kärkeen lähes tismalleen 19 vuotta sitten. Riemukas popbiisi oli bändin ensimmäinen single, josta yhtyeen menestystarina saikin alkunsa.

Tyttöbändin suosio räjähti käsiin 1990-luvun lopulla. Yhtyeen hitit keikkuivat musiikkilistojen kärjissä kerta toisensa jälkeen ja fanikulttuuri maustetyttöjen ympärillä oli ilmiömäistä.

2001 vuonna lopullisesti hajonnut yhtye teki jo yhden comeback kiertueen vuosina 2007 ja 2008, mutta nyt tytöt ovat päättäneet laittaa taas hynttyyt yhteen. Wannabe-singlen juhlavuoden kunniaksi järjestettävä kiertue on aikomus laittaa liikkeelle vuonna 2016.

The Sun lehden mukaan viisikon tummapiirteinen kaunotar Victoria Beckham ei kuitenkaan näiltä näkymin ota osaa kiertueeseen. Nainen kertoo jättäytyvänsä pois keikkareissulta perhesyiden ja työkiireiden takia.



Lue myös: Ex-Spaissari Emma Bunton ei todella ole muuttunut vuosien myötä

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat