Beverly Hills 90210 -kaunottarella rintasyöpä

20.08.2015 07:45 - Eeva Rajala

Shannen Doherty käy kemoterapiassa ja valmistautuu rinnanpoistoleikkaukseen.

Näyttelijä Shannen Dohertylla on todettu rintasyöpä. Syöpä diagnosoitiin maaliskuussa. TMZ-sivuston haltuunsa saamien lakipapereiden mukaan Doherty on menossa rinnanpoistoleikkaukseen.

Lakipapereista selviää, että Doherty on haastamassa oikeuteen tilitoimistoa, joka ei maksanut hänelle kuuluvaa sairausvakuutusennakkoa, minkä vuoksi sairausvakuutus ei ole ollut voimassa.

Lääkärit uskovat, että syöpä levisi viime vuonna ja se olisi helpommin hoidettavissa, jos syöpä olisi löydetty aikaisemmin. Doherty ei käynyt tarkistuttamassa rintojaan, sillä sairausvakuutus ei ollut voimassa. Tilitoimisto on kiistänyt syytteet siitä, että he olisivat olleet pahentamassa asioita.

Taisteluun positiivisella asenteella

Doherty käy parhaillaan kemoterapiassa. People-lehden haastattelussa hän kertoo pitävänsä positiivisen asenteensa taudin nujertamiseksi.

- Jatkan terveellisesti syömistä, kuntoilemista ja elämään positiivisena suhtautumista. Olen kiitollinen perheestäni, ystävistäni ja lääkäreistäni heidän tuestaan, ja tietenkin, faneistani, jotka ovat pysyneet vierelläni, Doherty kertoo.

44-vuotias Doherty muistetaan erityisesti 90-luvun hittisarjasta Beverly Hills 90210, missä hän esitti Brenda Walshia. Doherty on näytellyt myös muun muassa Siskoni on noita -sarjassa.


Lue myös: Rintasyöpää sairastanut nainen kiittää: "Greyn anatomia pelasti henkeni"

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat