Cheek paljastaa: "En ole tehnyt ruokaa vuoteen"

25.08.2015 22:15 - Senni Loikala

Räppäri myöntää syövänsä useimmiten ravintoloissa. Jos grilli kuumenee, mies tietää kuitenkin, miten sillä saa herkkuja aikaiseksi.

Cheek, 33, nauraa itselleen, kun hän häärää keittiössä. Räppäri kertoo Voicen päivän Marianne Tuominiemelle, ettei hän loista useissakaan käytännön töissä. 

- Olen tajunnut, että olen uusuusavuton. Se tarkoittaa sitä, että olin joskus uusavuton, mutta sitten opin tekemään ruokaa ja muuta. Nyt minä en ole tehnyt ruokaa vuoteen. Kun menen keittiöön, minuaa itseänikin naurattaa, Cheek kertoo.

Yksi erityistaito räppärillä kuitenkin on ja yllättäen se liittyy ruoanlaittoon:

- Grillaaminen on minun juttuni, se on miehinen juttu, Cheek nauraa.

- Osaan tehdä hyviä pihvejä, kanaa ja makkaraa; niitä minä teen kesäisin kyllä. Muuten syön ulkona ja tykkään siitä, hän jatkaa.

"Liika keuliminen on kuvottavaa"

Tuominiemi sai Cheekin myös pohtimaan suomalaisten räppäreiden keskinäistä kilpailua.

- Hip hop on kamppailua pääjehun tittelistä. Siinä elää kilpaurheilun fiilis, mutta sitä ei aisti kavereiden kesken, hän kertoo.

Entä eikö olisikin epäreilua, jos Cheek vetäisi keikkoja liian pienissä paikoissa, jonne eivät kaikki halukkaat pääsisi?

- Niinhän minä olen tähänkin asti vetänyt, Cheek sanoo ja puhkeaa nauruun:

- Tuo oli muuten ylimielisin kommentti, jonka olen ikinä sanonut. Olen ajatellut, etten halua keulia haastatteluissa enkä vapaa-ajalla. Hip hop -kuvastoon kuuluvat kuitenkin punchlinet - sinulla pitää olla röyhkeitä, ylimeneviä juttuja. Sitä hip hop on aina ollut. Liika keuliminen on silti kuvottavaa.

Voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan klikkaamalla artikkelin pääkuvassa olevaa audio-painiketta.

Kuuntele Voicen päivää arkisin klo 10.00 - 14.00 

Lue täältä, mitä Krista Siefdrids paljasti aiemmin Marianne Tuominiemelle.

Kilpailut

Uusimmat