Tosi-tv-sinkku Anni nevoo helpot treffivinkit: Unelmatreffit on helppo järjestää

10.09.2015 15:15 - Pauliina Jokinen

Keväällä Temptation Islandilla varattuja miehiä vietellyt Anni Ikonen, 25, nähdään syksyn ajan Hottikset-sarjassa, jossa laadukkaat sinkut etsivät vertaistaan kumppania.

Ohjelmien myötä treffailu ja erilaiset deitit ovat tulleet Annille entistäkin tutummiksi. Samalla hän on kiinnittänyt huomiota, minkälaiset treffit toimivat ja miten deitit ovat mahdollisimman sujuvat.

Muutamalla vinkillä treffit onnistuvat varmasti:

Valitse tarkasti treffikumppanisi illallisdeiteille
- Illallistreffit ovat aina upeita. Silloin kuitenkin treffikumppanilla on suuri merkitys, että kaikki toimii ja juttua riittää, Anni kertoo.

Urheilutrefeillä voi ottaa rennosti
- Urheilutreffit ovat hyvä tapa deittailla. Silloin on keskityttävä muuhunkin kuin vain treffikumppaniin ja olo on rennompi. Lajeista tennis, minigolffaus ja keilailu ovat hyviä. Kannattaa valita laji, jossa voi myös jutella.

Kysele
- Ihmiset rakastavat puhua itsestään ja se on kaikille tuttu aihe. Lapsuus on useimmille helppo ja mukava puheenaihe: Oletteko käyneet paljon mökillä tai viettäneet aikaa ulkona? Mikä oli lempiruokais lapsena? Tykkään puhua myös toisen tulevaisuudensuunnitelmista. Ihmiset, jotka tietävät, mihin haluavat, ovat mielenkiintoisia.

Mies, ota vastuu
- Sellainen jää varmasti mieleen, jos mies hakee kotoa, on järjestänyt kaiken ja ottanut vastuun. On aina hienoa, jos toinen on nähnyt vaivaa.

Törmätkää sattumalta
- Pidä uuteen ihastukseesi yhteyttä, mutta älä pommita. Voit myös ottaa selvää, missä hän viihtyy ja vain tupsahtaa paikalle.

Etsi kumppania läheltä
- Tänä päivänä kaikilla on niin kiire, että yhteisten suunnitelmien tekeminen voi olla vaikeaa. On helpompaa, jos kumppani löytyy samoista ympyröistä ja yhteistä aikaa voi järjestää yksinkertaisemmin.


Lue myös: Tosi-tv-tähti Rosanna Kulju neuvoo: Neljä asiaa, joiden avulla jalat pysyvät maassa

Kilpailut

Uusimmat