Sandra Bullockin uudella miesystävällä rikostausta: Levitti ulostetta ja uhkaili naapuria

10.09.2015 15:45 - Senja Rapila

Gravity-tähti Sandra Bullockin uusi miesystävä ei ole mikään puhtoinen pulmunen. 

Oscar-palkittu näyttelijä Sandra Bullock, 51, erosi vuonna 2010 viiden vuoden avioliitostaan televisiopersoona Jesse G. Jamesin kanssa, kun tuli ilmi miehen pettäneen häntä jatkuvasti.

Näyttelijän uuden miesystävän, 49-vuotiaan valokuvaaja Bryan Randallin, on kerrottu olleen vakavassa parisuhteessa 23-vuotiaan näyttelijättären kanssa samaan aikaan, kun hän tapasi Bullockin tämän lapsen syntymäpäiväjuhlissa. Vaikka mies vaikutti aluksi kaikin puolin täydelliseltä miesvalinnalta, nyt julkisuuteen on tullut miehen pimeämpi puoli: Randallilla on lähestymiskielto naapureihinsa.

Tapausta käsittelevässä oikeusdokumentissa naapuri kertoo kohtaamisestaan Randallin kanssa näin:

- Olin ulkoiluttamassa koiraani, jolloin Bryan avasi ensimmäisen kerran suunsa, koirani ulostaessa asuinrakennuksemme eteen. Hän videokuvasi minua ja sanoi: 'kerää koirasi p*skat, k*sipää'.

- Hän oli iso mies, joten pelkäsin olla hänen lähellään. Pyysin koiran luokseni ja menin takaisin sisälle. Olin menossa juuri takaisin ulos keräämään jätöksiä, kun kuulin oveni ulkopuolelta kolinaa. Tyttöystäväni tuli hetkeä myöhemmin kotiin ja sanoi, että oven ulkopuolelle oli levitetty ulostetta. Siivosin sen ja tyttöystäväni lähetti Bryanille viestin, jossa hän kertoi teon olevan hyväksymätön.

Stacer kertoo, että Randall vastasi viestiin useilla uhkauksilla. Naapuri tiesi Randallin pitävän asetta asunnossaan, joten hän hankki öykkärille poliisilta lähestymiskiellon.

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen huolestuttava poliisiraportti Randallista - hänellä on pitkä pidätyshistoria kotikaupungissaan Oregonissa.



Lue myös: Frendit-tähden liitto on kestänyt jo 20 vuotta – rakkauden säilymiseen yksinkertainen neuvo

Lähde: The Hollywood Gossip

Kilpailut

Uusimmat