Kuva: AOP

Daniel Craig ärtyi nettihaukuista: "Kuin olisi koulukiusattu"

05.10.2015 11:15 - Eeva Rajala

Daniel Craigin mukaan jokaisen vähänkään kuuluisan kuuluisi vältellä internetiä viimeiseen saakka.

James Bond -näyttelijä Daniel Craigin mukaan nettikirjoittelun seuraamisesta tulee samanlainen tunne kuin olisi koulukiusattu.

Craig myöntää saaneensa oman osansa nettihaukuista sen jälkeen, kun otti vastaan James Bondin roolin. Mies on silti ihmeissään siitä, miten julmia ihmiset voivat netissä olla.

- Jos olet vähänkin kuuluisa, sinun pitäisi vältellä nettiä viimeiseen saakka. Se on kuin olisi koulukiusattuna, Craig kertoo The Sunday Timesin Culture-lehdelle.

Selfie-kuvia ilman lupaa

Craig kertoo myös, ettei oikein ymmärrä modernia maailmaa. Hän ei ole yhtään sinut asian kanssa, että koko ajan joku ottaa valokuvia vieressä, kun hän on viettämässä iltaa kavereidensa kanssa. Ilman lupaa otetut selfie-kuvat ovat miehen mielestä raivostuttavia.

- En myöskään ymmärrä sitä, että ihmiset ottavat onnessaan valokuvia minusta ilman että kysyvät asiasta ensin. Asiat ovat muuttuneet niin paljon niin nopeasti, Craig jatkaa.

Craig on aiemmin harmitellut sitä, ettei enää voi käydä rauhassa pubeissa. Häntä ei harmita se, että kirjoittaa faneille jossain kohtaa iltaa nimikirjoituksia tai poseeraa fanien kanssa kuvissa. Hänen ärsytyspiikkinsä tulee, jos joku valokuvaa häntä taukoamatta hänen ollessa viihteellä.


Lue myös: Uusi Bond-tunnari julki kokonaisuudessaan - kuuntele tästä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat