Kuva: Mikko Räsänen

Silikonirinnoistaan kertonut Eevi Teittinen Voicelle: ”Tissit ovat illuusiota”

21.10.2015 12:00 - Pauliina Jokinen

Fitness-kisaaja Eevi Teittinen kertoi rintojen suurentamisesta Voicen haastattelussa.

Bikini fitness -kisoissa kultapallille kivunnut Eevi Teittinen kertoi tiistaina avoimesti silikonirinnoistaan bogissaan. Teittinen kertoi laitattaneensa silikonirinnat vuonna 2012.

Personal trainerinakin tunnettu Teittinen otti silikonit jo vuosia ennen fitness-uransa aloittamista, eikä lajilla ollut merkitystä rintavarustuksen suurennuttamiseen.

- Lajiin rinnastetaan helposti ajatus, että kaikilla pitäisi olla silikonirinnat. Menestys ei kuitenkaan missään nimessä vaadi silikoneja ja moni onkin menestynyt myös luomurinnoilla, Teittinen kertoi Voicen haastattelussa.

Vaikka osalla kilpailijioista onkin silikonirinnat, ei se ole ainoa keino suurentaa rintoja kisatilanteessa. Teittisen mukaan rintoja kohotetaan monilla keinoilla ja ne saadaan näyttämään suuremmilta myös poseerausten avulla.

- Tissit ovat illuusiota. Voi kumpa ihmiset tietäisivät oikeasti kuinka paljon bikineissä on toppauksia ja kuinka tissit luodaan, Teittinen nauraa.

Teittisen mukaan bikineihin laitetaan kisoissa muun muassa villalankaa, irtopumpulia ja sukkahousujen siaään laitettavaa riisiä. Teittisellä itsellään on kisoissa lisäksi kahdet toppaukset, fileet sekä pumpulia.

- Sillä saa aikamoisen efektit aikaan ja kyllähän se aikamoista hifistelyä on, Teittinen myöntää.

”Rintani eivät koskaan kasvaneet”

Teittinen kertoi tiistaina julkaisemassa blogitekstissään laitattaneensa silikonit saadakseen naisellisemmat muodot. Hänen rintansa eivät koskaan kasvaneet, mikä vaikutti itsetuntoon ja hyvinvointiin.

"Olin haikaillut naisellisuuteni perään jo hyvin varhain. Koin jääväni paitsi naisellisuudesta ja siitä nauttimisesta. Rintani eivät koskaan kasvaneet. Tämä asia teki minut todella surulliseksi hyvin pitkään."

Teittinen kirjoitti harkinneensa silikoneja useiden vuosien ajan ennen niiden laitattamista.

"Halusin mahdollisimman luonnolliset ja omaan kehooni sopivan kokoiset rinnat. Ajatuksenani ei ollut oikeastaan edes se miltä näytän ulospäin, vaan syyt olivat hieman syvemmällä sisälläni. Halusin kokea olevani nainen ja pystyä nauttimaan kehostani ja olostani"

Hän ei ole koskaan katunut päätöstä ottaa silikonit. Teittisen mukaan rinnat ovat luonnollisen näköiset myös puolison, räppäri Uniikin mielestä.

"Tuntui että pystyin vasta implanttien ottamisen jälkeen elämään ilman sitä jatkuvasti painavaa fiilistä että jotain puuttuu. Minusta tuli onnellisempi. Joskus näinkin pinnalliseksi, ulkonäkökeskeiseksi luokiteltava asia on toiselle jotain ihan muuta."

Rintojen koko tai aitous eivät Teittisen mielestä vaikuta siihen, tekevätkö ne ihmisestä aidon.

"Jonkun mielestä silikonirinnat tekevät minusta epäaidon. Minusta epäaidon tekee ihmisen olemus ja käytös, ei ulkonäkö."Lue myös: Kisakuntoa hakeva Eevi Teittinen vinkkaa: 5 syötävää, joilla timmiys saavutetaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat