Kuva: AOP

Jennifer Anistonin häämatka oli päättyä murhenäytelmään - kuolema kävi lähellä

07.12.2015 16:45 - Senja Rapila

Jennifer Anistonin ja hänen miehensä Justin Therouxin häämatkan sukelluskokemus muuttui painajaiseksi.

Yksi Hollywoodin kaunottarista, Frendeistä tuttu näyttelijätär Jennifer Aniston, 46, meni syksyllä naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä Justin Therouxin kanssa. Pariskunta meni salaa naimisiin Therouxin 44-vuotissyntymäpäivien varjolla.

Tuore aviopari valitsi häämatkalleen todella idyllisen ja romanttisen Bora Boran. Matkasta oli kuitenkin tulla täysi fiasko, kun Therouxin sukellusreissu meinasi päättyä karmaisevalla tavalla. Mies oli sukeltamassa sukellusohjaajan ja ystäviensä kanssa, kun hän huomasi happisäiliönsä olevan tyhjillään. Theroux alkoi välittömästi panikoida, sillä he olivat todella syvällä sillä hetkellä.

- Yritin kertoa asiasta ohjaajalleni joka oli ranskalainen, mutta hän ei ymmärtänyt englantia niin hyvin. Niinpä käytin jokaista mahdollista käsimerkkiä, Theroux on kertonut haastattelussa.

Ohjaaja ei kuitenkaan aluksi ymmärtänyt mistä oli kyse, ja Theroux yritti saada ystäviään tajuamaan pelkän katseensa avulla todellisen hädän. Lopulta ohjaaja ymmärsi mistä oli kyse, ja antoi miehelle varalla olleen happilaitteen.

- Kaikkialla oli ilmakuplia ja kurkkuuni meni runsaasti vettä. Yskin ja panikoin - se ei ollut todellakaan hieno tunne, Theroux kuvaili karmaisevaa kokemustaan.

Lue myös: Kim Kardashian sai lapsen viikonloppuna - paljastuiko nimi?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat