Kuva: AOP

Harrison Ford tylyttää nykyajan nuoria - lue lukeudutko itse miehen halveksimaan ihmistyyppiin

09.12.2015 20:45 - Senja Rapila

73-vuotias Star Wars –näyttelijä ei usko, että nykyajan sukupolvi pystyisi muuttamaan maailmaa.

Suosikkinäyttelijä Harrison Ford on sitä mieltä, että nykyajan nuoret ovat todella itsekeskeisiä selfieidensä ja some-addiktioidensa kanssa. Miehen mielestä nykyisellä sukupolvella ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia muuttaa maailmaa, sillä nuoret eivät ole kiinnostuneet mistään muusta kuin itsestään. 

- Uskonko että nykyajan nuoriso pystyy muuttamaan maailmaa? En oikeastaan. He ovat liian itsekeskeisiä. Heillä ei ole halua etsiä totuutta, Ford totesi GQ-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Selfiet kiellettävä

Ford painottaa myös, että hänen mielestään ”selfiet” ovat mitä naurettavin keksintö. Hän ei ymmärrä, miksi ihmiset ovat niin huolestuneita suosiostaan sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa tai Twitterissä. Mies ei ole koskaan ottanut itse selfieitä, ja omistaakin vahvan mielipiteen asiasta.

- En todellakaan ole ottanut selfieitä, se on naurettavaa. Millainen kulttuuri se on, jossa seurataan pakkomielteisesti tykkäysten tai seuraajien määriä sosiaalisessa mediassa? Itsekeskeisyys syö tarpeemme löytää vastauksia elämässä.

Lue myös: Toimintatähti Val Kilmer peittelee vakavaa sairautta? Joutuu käyttämään hengitysputkea

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat