Kuva: Splash

Näyttelijättäret jakavat elämänneuvoja naisille - katso suorat ja hauskat vastaukset!

19.12.2015 09:15 - Tiina Svensk

Oletko kyllästynyt elämäntaito-oppaiden neuvoihin? Nyt vinkkejä nuorten naisten elämään saa komiikan upeimmalta parivaljakolta.

Maailmanensi-iltansa eilen, 18. joulukuuta, saaneen Sisters -elokuvan päänäyttelijät ovat varmasti monelle tuttu parivaljakko. Tina Fey, 45, ja Amy Poehler, 44, ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan eri käsikirjoittajina, juontoparina ja näyttelijöinä eri elokuvissa ja sarjoissa, kuten Parks and Recreatonissa.

Nyt parivaljakko jakaa vuosien varrella kerryttämää tietoaan nuoremmille naisille, kun Buzzfeedin haastattelussa heille esitetään 20-30 -vuotiaiden naisten kysymiä kysymyksiä. Videolla kuullut vastaukset ovat vilpittömän rehellisiä - ja hauskoja. Samalla näyttelijät osoittavat myös teräviä huomioita vallitseviin käsityksiin esimerkiksi siitä, miten naisten tulisi käyttäytyä:

- Jos joku sanoo sinulle, että "hiljennä hieman", vastaisin että "Ai lisää volyymia? Ai lisää volyymia!", Poehler vastaa kysymykseen, joka koski sitä, tulisiko naisten käyttäytyä hillitysti työpaikoillaan.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat