Kuva: Splash

Amerikkalaismalli Amber Rosen takamus nousi otsikoihin - käsittämättömän kokoinen

11.02.2016 10:15 - Pauliina Jokinen

Mallina ja seurapiirijulkkiksena tunnetun Amber Rosen tempaukset puhuttavat, mutta vielä niitäkin enemmän puhuttaa naisen hurjaan kuntoon käsitelty takamus.

Amber Rosea ja hänen parasta ystäväänsä Blac Chynaa ei voi hyvällä tahdollakaan syyttää ujoiksi. Naiset ovat pyörineet jo muutaman päivän Trinidad Canival -juhlissa peput lähestulkoon paljaina.

Juhlallisuuksien ensimmäisenä päivänä kaksikko saapui paikalle äärimmäisen lyhyissä minishortseissa, eivätkä vaatteet ole sittemmin ainakaan lisääntyneet. Malleina ja seurapiiriperhosina tunnetut naiset onnistuivat asuvalintojensa ansiosta nousemaan otsikoihin maailmalla, sillä asujen alaosat paljastivat, kuinka rajulla kädellä heidän takamuksiinsa oli lisätty täytettä. 

Parhaiten 27-vuotias Blac ja 32-vuotias Rose esittelivät muhkeita takalistojaan kiivetessään korkealle tasanteelle. Kuvat tuosta lyhyestä hetkestä ovat nousseet puheenaiheeksi monissa medioissa. Rosen molempien pakaroiden alla jopa näkyy pistosjäljet, joiden syytä voi vain arvailla. 

Yksityiselämässäkin tekemistä

Peppujen esittelyiden lisäksi ainakin Blacin aika on mennyt viime aikoina parisuhdesopan selvittelyyn. Tiettävästi nainen tapailee parhaillaan Kardashianeiden klaaniin kuuluvaa Rob Kardashiania, joka tunnetaan myös Kim Kardashianin veljenä. Robin pikkusiskopuoli Kylie Jenner puolestaan seurustelee räppäri Tygan kanssa, joka on Blacin entinen poikaystävä. Blacilla ja Tygalla on myös kolmevuotias poika yhdessä.

Myös Amber Rose on sotkeutunut Kardashianeiden klaaniin: nainen tapaili aiemmin Kanye Westiä, joka sittemmin avioitui tosi-tv-tähti Kim Kardashianin kanssa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Haluatko innostua ja heittäytyä? Helpot neuvot kevyempään elämään

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat