Kuva: Splash

Baywatch-elokuvaa kuvataan jo - miten käy Pamela Andersonin?

03.03.2016 18:30 - Iiro Myllymäki

"Ei ole Baywatchia ilman Hoffia." Monet ovat sitä mieltä, ettei sitä ole myöskään ilman Pamela Andersonia.

1990-luvun hittisarja Baywatch nähdään ensi vuonna valkokankaalla. Nyt on varmistunut, että mukaan on saatu myös alkuperäisen sarjan tähti David Hasselhoff, 63. Hasselhoff ei kuitenkaan palaa alkuperäiseen Mitch Buchannonin rooliinsa, vaan roolin näyttelee Dwayne Johnson, 43.

(kuva: AOP)

Suomessakin talk show'ta vetäneen Hasselhoffin mukanaolo paljastui Johnsonin Facebookiin lataamalla videolla, jossa ”The Hoff” ilmoittaa paluustaan FaceTime-puhelussa. Kuten Johnson asian videolla ilmaisee, ”ei ole Baywatchia ilman Hoffia”

Toinen Baywatch-legenda miettii vielä

Monen mielestä Baywatchia ei ole myöskään ilman povipommi Pamela Andersonia, 48. Anderson ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä osallistumisestaan, vaikka elokuvan kuvaukset ovat jo alkaneet helmikuun lopussa.

- En ole kieltäytynyt kokonaan, mutta olen kieltäytynyt siitä, mitä minulle ensin tarjottiin. Saa nähdä mitä tapahtuu, Anderson sanoo.

Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa 19. toukokuuta vuonna 2017. Nuorta silmäniloa elokuvassa tarjoaa Disney-elokuvista pinnalle ponnahtanut 28-vuotias Zac Efron.

Lue myös: David Hasselhoff julkaisi uuden musiikkivideon - täyttä 80-lukua! Katso

Lähde: Entertainment Weekly

Kilpailut

Uusimmat