Kuva: AOP

Eva Wahlström kihlattunsa kehitysvammaisesta lapsesta: "Hän on opettanut elämään hetkessä"

23.03.2016 13:45 - Senni Loikala

Ammattinyrkkeilijä kirjoittaa, miten paljon 4-vuotias Luda-poika on hänelle opettanut.

Nyrkkeilijäpariskunta Eva Wahlström, 35, ja Niklas Räsänen, 29, menivät kihloihin loppuvuonna. Parisuhteen myötä Wahlström on saanut elämäänsä myös Räsänen 4-vuotiaan Luda-pojan.

Wahlström julkaisi keskiviikkona Instagramissa kuvan, jossa poika makaa portailla ja kurkistaa kameraa kohti. Päivityksen yhteydessä nyrkkeilijä kertoo Ludan ainutlaatuisuudesta.

Olen Niklaksen myötä saanut kohta 5-vuotiaan Ludan mun elämään. Luda on erityislapsi, joka kokee ja kohtaa elämää ylitsevuotavan innostuneesti”, nyrkkeilijä kirjoittaa.

Räsäsen entinen vaimo on aiemmin kirjoittanut blogissaan, että Ludalla on Fragiili X-oireyhtymä, joka on toiseksi yleisin kehitysvamma Downin syndrooman jälkeen. Syndroomaan kuuluu muun muassa ylivilkkautta, keskittymishäiriöitä, kehittymisen viiveitä ja kontrolloimattomia tunteenilmaisuja.

"Erilaisuus on lahja ja taakka"

Wahlström kirjoittaa, miten paljon hän ja aiemmasta liitosta syntynyt Leon-poika, 7, ovat oppineet Ludalta. ”Miten paljon tämä pieni poika onkaan opettanut sekä mulle että Leonille. Miten elää hetkessä, miten iloita varauksetta ja myös, millainen lahja sekä taakka erilaisuus meissä jokaisessa voi olla. Hyvä se olisi jokaisen muistaa, että erilaisuus on rikkaus ja kuuluu kohdella sen mukaisesti.

Nyrkkeilijä myös kertoo, että rappuset kuuluvat pojan suosikkipaikkoihin hänen ja Räsäsen luona. ”Luda asuu pääasiassa äidillään, mutta meillä ollessa yksi suosikkipaikoista on rappuset, joista voi tähyillä muita ja heitellä tavaroita.

Katso Wahlströmin päivitys alta.

Jos kuva ei näy koneellasi, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Eva Wahlström paljastaa hurjan kisakuntonsa Instagram-kuvassa - vain 58,7 kiloa

Kilpailut

Uusimmat