Kuva: SplashNews

Tosi-tv-tähti tuli kaapista ulos: "Olen biseksuaali"

19.04.2016 18:30 - Joose Koskiranta

Geordie Shore-sarjasta tuttu Marnie Simpson avautui tänään seksuaalisuudestaan vaatemallistonsa julkaisutilaisuudessa.

Geordie Shore -tosi-tv-ohjelmasta tutuksi tullut Marnie Simpson kertoi olevansa biseksuaali. Simpson paljasti asian uuden vaatemallistonsa julkaisutilaisuudessa tiistaina. 24-vuotias tosi-tv-tähti oli vielä viime kesänä kihloissa tv-persoona Ricky Raymentin kanssa, mutta suhde loppui nopeasti.

Viime kuussa Simpson vihjaili olevansa kiinnostunut myös omasta sukupuolestaan, twiitaten: "Olen varma että olen biseksuaali. En edes vitsaile. Pussailen nykyään yhtä paljon tyttöjen ja poikien kanssa".

Nyt hän on päättänyt kertoa sen avoimesti toivoen, että muut ottavat hänestä mallia.

- Uskon tämän auttavan myös muita naisia. Muut saattavat ottaa mallia rehellisyydestä seksuaalisuuttani kohtaan, hän kertoi Mirrorille.

Simpson paljasti viehättyneensä ensimmäistä kertaa samasta sukupuolesta viisi vuotta sitten. Hän ei kuitenkaan ottanut sitä vakavasti ennen viime vuotta, jolloin hän harrasti seksiä naisen kanssa.

Tästä huolimatta tosi-tv-kaunotar on vielä epävarma, haluaako hän aloittaa vakavan suhteen naisen kanssa.

- Epäröin yhä sitä ajatusta, että olisin parisuhteessa toisen naisen kanssa, mutta mielestäni se on vaihtoehto, hän kertoo.

Simpson jatkoi mainitsemalla olleensa stressaantunut pitäessään salaisuuden itsellään ja että kaapista ulos tuleminen oli helpotus.

Lue myös: Tutkimus: Sateenkaariperheiden lapset ovat yhtä hyvinvoivia ja terveitä kuin heterovanhempien lapset

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat