DiCaprio löi jälleen hynttyyt yhteen huippuohjaajan kanssa - luvassa todella haastava rooli

11.08.2015 14:45 - Mika Parikka

Leonardo DiCaprion ja Martin Scorsesen yhteistyö saa jatkoa, kun DiCaprio tähdittää uutta The Evil In The City -elokuvaa.

Leonardo DiCaprion tähdittämä The Evil In The City -elokuva tulee kertomaan 1800-luvulla riehuneen Dr. HH Holmesin tarinan. Holmes oli sarjamurhaaja, joka tappoi huhujen mukaan ainakin 27 naista elämänsä aikana. Tosin jotku syyttävät hänen syyllistyneen ainakin 200 murhaan, mutta tätä ei ole voitu todistaa. Roolin on sanottu olevan DiCaprion tähänastisen uran vaikein. 

DiCaprio on Martin Scorsesen luottonäytteljiä, sillä miehet ovat tehneet yhteistyötä aikaisemmin jo viidessä elokuvassa. Kaksikon aikaansannoksia ovat sellaiset mestariteokset, kuin The Wolf Of Wall Street, Gangs Of New York, The Aviator, The Departed ja Shutter Island. The Evil In The Citysta on siis lupa odottaa kovan luokan elokuvaa.

Uusi elokuva pohjautuu Erik Larssonin vuonna 2003 ilmestyneeseen The Devil In The City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America -kirjaan, jonka elokuvaoikeudet DiCaprio osti jo vuonna 2010. Elokuva on siis ollut suunnitelmissa vuosikaudet. 

Elokuvan julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.


Lue myös: Leonardo DiCaprio järjesti juhlat - paikalle saapui hurja määrä kaunottaria

Lähde: The Ladbible, Vanityfair

Kilpailut

Uusimmat