Suomalaispissikset raatamaan maatilalle - kenen pää hajoaa, kuka on Maatilan prinsessa?

29.08.2013 10:00 - Mikko Räsänen

Syksyn kuumin uusi realitysarja Maatilan prinsessa vie kymmenen julkkista ja kaupunkilaispissistä elämään maatilan arkea.

Lokakuussa käynnistyvä Maatilan prinsessa -tosi-tv-sarja vie kymmenen kaupunkilaisnaista elämään maatilan arkea. Urbaani elämä vaihtuu kello viiden herätyksiin, aamulypsyihin, lannan luontiin ja muihin tilan arkirutiineihin. Nopeasti huomataan, että laitumella stilettikorot eivät ehkä sittenkään ole se paras kenkävalinta.

Olosuhteet osoittautuvat kaupunkilaiselämään tottuneille bileprinsessoille yllättävän haastaviksi. Joka viikko joku tytöistä putoaa pois, kunnes lopulta jäljellä on enää yksi. Voittaja saa palkinnoksi 10 000 euroa ja tittelin Maatilan prinsessa.

Uuden realitysarjan juontaa Radio Cityltä tuttu Juha Valvio.

- Ohjelman kuvaaminen on ollut uskomaton kokemus. Kuvauksissa on tapahtunut kaikkea, mitä kuvitella saattaa ja vielä enemmän. Tästä sarjasta tulee ehdottomasti syksyn kuumin tv-puheenaihe, Valvio hehkuttaa.

Juontaja kertoo, että kaikki mukaan lähteneet kaunottaret joutuvat sarjassa kauas omalta mukavuusalueeltaan.

- Nämä räiskyvät leidit ovat todella voitontahtoista väkeä. He ovat valmiita venymään äärimmäisyyksiin taistellessaan kruunusta, Valvio sanoo.

The Voice -radiokanava raportoi maatilalta kiinnostavimmat uutiset tiistaisin ja torstaisin. Lisäksi radiossa kuullaan pudonneen haastattelu perjantaiaamuisin klo 9.00. Kilpailun osallistujat julkistetaan 11. syyskuuta.

Maatilan prinsessa 8.10. alkaen TV5:lla tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.00. Lue lisää ohjelmasta osoitteesta www.tv5.fi/maatilanprinsessa.

Päivitys klo 20.45: Maatilan prinsessa -sarjan Facebook-sivuilla on julkaistu ensimmäinen kuva, jossa sarjan kymmenen kilpailijaa nähdään takaapäin. Mene osoitteeseen https://www.facebook.com/maatilanprinsessa ja kerro, tunnistatko ketään joukosta.

The Voice ja TV5 kuuluvat SBS Discoveryyn.

Kilpailut

Uusimmat