Kuva: Senja Rapila

TTK:ssa kisaava Eevi Teittinen: "Oma pää on jokaiselle isoin haaste"

29.01.2017 19:15 - Senja Rapila

Fitness-kaunotar myöntää ettei tiedä yhtään, osaako hän tanssia vai ei. Se nähdään helmikuussa, kun Tanssii Tähtien Kanssa alkaa.

Fitness-urheilija ja hyvinvointibloggaaja Eevi Teittinen nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman seuraavalla tuotantokaudella. Mukaan kilpailuun Eevi sai tanssivalmentajakseen viime vuosien finaalikonkari Jani Rasimuksen.

Kaunotar kertoo odottavansa ohjelmaa innolla ja kertookin, että on joskus haaveillut ohjelmaan osallistumisesta.

- Kyllähän se on käynyt mielessä. Se kuitenkin on sellainen hyvän profiilin ohjelma ja mielenkiintoinen haasteena, että nyt mennään tosi pois omalta sellaiselta alueelta, Teittinen kertoo Radio Novan haastattelussa ohjelman pressitilaisuudessa.

Teittinen kertoo, ettei ole harrastanut tanssia aiemmin, joten kyseessä on täysin uudenlainen kokemus. Hän kuitenkin uskoo, että fitness-harrastuksesta tulee olemaan hyötyä kilpailussa.

- No kunnon osalta ainakin. Katsotaan sitten, että minkä näköisiä voimallisia haasteita Jani pystyy minulle heittämään!

Eeviä valmentava tähtiopettaja Jani kertoo, että hän odottaa innolla työskentelyä yhdessä positiivisen ja urheilullisen Eevi kanssa.

- Tämmöinen pirteä positiivinen paketti, niin mikäs sen parempaa. Luulen, että meillä tulee olemaan hauskaa salilla ja tehdään kovasti töitä ja siitä katsotaan sitten, että miten lähtee rullaamaan, Jani kertoo Radio Novalle.

"Ei tiedä yhtään, osaako tanssia vai ei"

Teittinen myöntää, että ainakin tällä hetkellä ajateltuna haastavinta ohjelmassa tulee olemaan koreografioiden ja uuden tanssin opettelu lyhyen ajan sisällä.

- Vaikea sanoa (mikä on haastavinta), kun ei tiedä yhtään, osaako tanssia yhtään vai ei. Mutta varmaan haasteena tulee olemaan ajallisesti se, että on niin lyhyt aika treenata täysin uusi laji ja sitten aina uusi tanssi. Kyllä siinä saa sitten juosta kilpaa ajan kanssa, hän pohtii.

(kuva: Hanna-Maria Grönlund)

Ohjelmassa usein nähdyt seksikkäät tanssiasut eivät kuitenkaan huolestuta Teittistä, joka on tottunut bikini fitness -kilpailuissa poseeraamaan bikineissä suurelle yleisölle.

- Ei paljoa häiritse, voiko (bikineitä) pienemmäksi mennä. Jos nyt vähän enemmän saa kaistaletta päälle, niin olen tyytyväinen! hän nauraa.

- Joo, kyllä tähän kuuluu vähän enemmän kangasta kuin bikinit vaan, Jani kommentoi hymyillen vieressä.

Jokaisen oma matka

Pahimmaksi vastustajakseen Teittinen nimeää itsensä.

- En lähde nimeämään pahinta vastustajaa, koska kyllä se on aina jokaisen oma matka ja oma juttu. Kyllä se on varmaan se oma pää meille jokaiselle se isoin haaste, eikä yksittäinen henkilö. Voita itsesi - ja opi tanssmaan.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla 12.2. kello 19.30. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu ja ensimmäinen suora lähetys nähdään 19.2. alkaen kello 19.10. 

Lue myös: Mustan Barbaarin ja TTK-tanssinopettajan välinen kemia varasti show'n: "Katri kuumottaa mua"

Kilpailut

Uusimmat