Kuva: YouTube

Mauttomin pila ikinä - tyttöystävä lavasti oman murhansa, kuvasi kaiken videolle

12.12.2016 08:45 - Rea Tallgren

Naisen tekoa on arvosteltu kovin sanoin ja monen mielestä video onkin melkoisen kammottavaa katsottavaa.

Bloggaajapariskunta De'arra ja Ken julkaisevat YouTubessa säännöllisesti videoita, ja heidän kanavallaan on yli 2 miljoonaa tilaajaa. Heidän parin kuukauden takainen videonsa on kuitenkin noussut nyt otsikoihin kenties vääristä syistä.

Videolla De'arra kertoo haluavansa tehdä Kenille pilan. Hän on hankkinut maskeerausvälineitä ja hurjasti tekoverta ja lavastaa oman murhansa sillä välin, kun Ken on ostoksilla. De'arra sotkee verellä asuntoa ja ulko-ovea ja asettautuu kylpyhuoneen lattialle odottamaan liikkumattomana.

(kuva: YouTube)

Kotiin tullessaan Ken huomaa veren välittömästi ja alkaa kutsua tyttöystäväänsä ja etsiä häntä. Kun hän löytää tyttöystävänsä viillellyn näköisenä verilammikosta, syöksyy hän tämän ylle ja yrittää saada tätä heräämään. 

(kuva: YouTube)

Monen mielestä video on selvästi tehty pariskunnan yhteisymmäryksessä, sillä Kenin reaktio ei vaikuta aidolta. Hän ei myöskään soita ambulanssia, mikä vaikuttaa perinjuurin oudolta. Kun De'arra vihdoin avaa silmänsä ja alkaa nauraa, on Kenin reaktio silloinkin liian "laimea", sanovat monet. 

(kuva: YouTube)

On reaktio sitten aito tai ei, on video silti kerännyt lähemmäs 10 000 000 katsojaa parissa kuukaudessa. 

Katso video alta. Uskotko sinä, että Ken ei todellakaan tiennyt pilasta?

Lue myös: Kakkakepponen kuvattiin videolle - härski pila leviää Facebookissa

Kilpailut

Uusimmat