Kuva: AOP

Justin Bieber puolusteli somelakkoaan: "Instagram on paholaista varten"

01.12.2016 17:30 - Elisa Jalasjoki

Poppari avautui tuntemuksistaan viimeisellä Euroopan keikallaan Lontoossa tiistai-iltana.

Elokuussa Instagram-tilinsä poistanut poptähti Justin Bieber, 22, ei aio palata takaisin sosiaalisen median maailmaan lähiaikoina. Lontoossa tiistai-iltana konsertoinut tähti totesi yleisölleen tiukasti Instagramin olevan paholaiselle suunniteltu sovellus. 

Bieber herätti valtavassa konserttiyleisössään toiveikkuutta kysymällä, kuinka moni heistä toivoisi, että tähti palauttaisi suositun Instagram-tilinsä. Yleisö reagoi luonnollisesti kiljumalla keuhkonsa tyhjiksi, mutta joutui pettymään kun Bieber jatkoi puhettaan. 

- En halua ladata tiliäni takaisin. Instagram on tehty paholaiselle. Uskon, että Instagram on helvetti, ja olen siitä ainakin 90 prosenttisen varma, tähti tilitti. 

- Meidät lähetetään helvettiin ja lukitaan Instagram-palvelimeen. Olen jumissa yksityisviesteissä ja yritän löytää tietäni ulos, mutta en onnistu siinä, Bieber jatkoi kuvailuaan.

Eräs tähden fani kuvasi miehen puheen kokonaisuudessaan. Katso video alta.

Viime aikoina Bieber on hämmentänyt jopa erikoisellakin käytöksellään. Viimeisin tähden tempaus sattui, kun hän kävi käsiksi erääseen faniinsa. Voit lukea jutun tilanteesta täältä

Lähde: Cosmopolitan, MTV

Lue myös: Justin Bieber julkaisi kuvan isästään: "Kiitos geeneistä"

Lue myös: Justin Bieber vilautti uutta tatuointiaan kesken konsertin - katso mielipiteet jakava kuva

Kilpailut

Uusimmat