Kuva: AOP

Nuoren Jennifer Lawrencen ensimmäinen rooli naurattaa netissä - katso video

16.12.2016 21:15 - Mika Parikka

Muun muassa Nälkäpeli -elokuvista tunnettu Jennifer Lawrencen ensimmäinen virallinen rooli mainosti hämmennystä aiheuttanutta tosi-tv -ohjelmaa.

On syytä muistaa, että jokainen suuri näyttelijä on aloittanut pienistä ja vähemmän merkittävistä rooleista. Kukaan ei ole syntynyt tähdeksi, vaan sen eteen tulee tehdä työtä. Sen tietää myös Jennifer Lawrence, jonka ensimmäinen rooli on taas noussut mediassa puheeksi.

Lawrencen ensimmäinen rooli oli näytellä musiikkikanava MTV:llä pyörineen My Super Sweet 16 -ohjelman mainoksissa. Ohjelmassa nähtiin lähestulkoon pilalle hemmoteltuja teinejä, jotka saivat kaiken mahdollisen haluamansa. Draamaa ei ohjelmasta puuttunut, sillä väärän värinen Ferrari taikka alle 100 000:n euron käsilaukku saattaa olla liian nolo.

Lawrence esittää mainoksissa juurikin pilalle hemmoteltua teiniä, jonka syntymäpäivät menevät kuitenkin pahemman kerran pieleen. Vaikka Lawrence on mainoksissa nuori, todistaa hän jo niissä olevansa uskomattoman taitava ja hauska näyttelijä. 

Katso alta, miltä naisen ensimmäiset oikeat roolit näyttivät:

Lähde: EliteDaily

Lue myös: Jennifer Lawrence sai kuulla kunniansa: "Tunsin peniksesi rakastelukohtauksessamme"

Lue myös: Taianomaisen kaunis Jennifer Lawrence: Jos en olisi näyttelijä, olisin strippari

Lue myös: Näyttelijä Jennifer Lawrencen ensi-iltatyyli on uskomattoman kaunis: Kuin häämekko!

Kilpailut

Uusimmat