Kuva: AOP

Khloé Kardashian julkaisi paljon puhuvan ennen-jälkeen-kuvan - "Olinko tuo todella minä?"

08.01.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Nainen on pudottanut painostaan melkein 20 kiloa.

Kuntoiluun hurahtanut Khloé Kardashian, 32, nähdään Yhdysvalloissa pian uudessa tv-sarjassa Revenge Body. Nainen on jakanut viime päivinä Instagramissa kuvia itsestään lähtölaskentana sarjan alkamiselle. Uusin näistä otoksista näyttää selvästi Kardashianin oman kehon muodonmuutoksen.

Kuvassa on vierekkäin kuva Kardashianista vuodelta 2008 ja kuva fitness-muodonmuutoksen jälkeen. Nainen nähdään molemmissa kuvissa valkoisessa mekossa, ja muodonmuutos on helposti havaittavissa:

Pitkässä kuvatekstissä nainen jakaa inspiroivia ajatuksiaan elämäntapamuutoksestaan.

”Jos olisit viisi vuotta sitten kysynyt minulta, rakastuisinko joskus täysin fitnessiin ja terveysasioihin, olisinko inspiraationa monille muille ja toimisinko motivaattorina ihmisille heidän omassa muutoksessaan, olisin nauranut päin kasvojasi. Minäkö? Se pulska tyttö? En todellakaan!” Kardashian aloittaa kuvatekstinsä.

”En voi uskoa, miten pitkälle olen päässyt! Olinko tuo muka minä? Jos olet kadottanut motivaatiosi, älä ruoski itseäsi siitä. Negatiiviset ajatukset muuttuvat negatiivisiksi todellisuuksiksi. Kun pysyt myönteisenä kehosi, mielenterveytesi ja tavoitteidesi suhteen, onnistut todennäköisimmin”, Kardashian jatkaa kirjoitustaan.

Naisen terveyskuuri alkoi vuonna 2015 parisuhdeongelmien innoittamana. Kardashian on sittemmin pudottanut painoaan melkein 20 kiloa.

Lue myös: "Teemme vihaajista motivaation lähteitä" - Khloé Kardashianin uuden tv-sarjan traileri julki, katso

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat