Kuva: AOP

Selena Gomezin ja The Weekndin välit kiristyvät: Onko kylmä Twitter-uhkaus osoitettu Selenalle?

09.02.2017 16:45 - Senja Rapila

Starboy-laulajan kirjoitus on saanut monet miettimään, onko siinä todella perää, että Selenan uskotaan käyttävän The Weekndiä vain hyväkseen..

Vielä kaksi viikkoa sitten tuoreet rakastavaiset Selena Gomez, 24, ja The Weeknd eli Abel Tesfaye, 26, kuvattiin läheisissä tunnelmissa, rakastavan näköisinä pitämässä toisiaan kädestä kiinni. Viimeisimpien tietojen ja huomioiden mukaan pariskunnan liekki on kuitenkin alkanut hiljalleen hiipua.

Viihdesivusto In Touch Weekly on kertonut, että pariskunnan välille on alkanut tulla jo kitkaa Gomezin takertuvuuden vuoksi. Lähipiiri on paljastanut lehdelle, että Gomez on jatkuvasti kiinni poikaystävässään ja "tukahduttaa" tämän riippuvuudellaan.

Gomez haluaa kertoman mukaan olla myös jatkuvasti mukana The Weekndin helmikuussa alkavalla maailmankiertueella, mikä ei kertoman mukaan ole ollut laulajakomistuksesta erityisen hyvä idea.

- Selena rukoilee, että hän voisi olla kiertueella mukana. Abel pitää hänestä, mutta hänen mielestään Selena etenee liian nopeasti suhteessa. Selena on vainoharhainen siitä, että fanit heittäytyvät The Weekndin eteen ja että hänelle tulee liian suuri houkutus hairahtaa, In Touch Weeklylle on kerrottu.

On myös kerrottu, että Selena on uhannut jättää The Weekendin, mikäli mies ei anna tyttöystävänsä tulla mukaan Legend of the Fall 2017 -maailmankiertueelle.

Uhkaus Twitterissä?

Aiemmin Gomezin ex-poikaystävä Justin Bieber, 22, on ilmoittanut lähipiirilleen, että uskoo Gomezin käyttävän Starboy-hittinikkaria vain hyväkseen mainosmielessä ja viimeisimpien todistusaineistojen mukaan myös The Weeknd voi olla samaa mieltä.

The Weeknd lisäsi nimittäin hiljattain kryptisen viestin Twitter-tililleen, jonka moni uskoo olevan osoitettu Selena Gomezille. 

"Minulla leikkiminen on vaarallista peliä", The Weeknd kirjoitti vapaasti suomennettuna Twitter-tililleen.

Nähtäväksi jää, millaiseksi viime vuoden lopulla hynttyyt yhteen lyöneen pariskunnan suhde kehittyy. 

Lähde: Hollywood Gossip

Lue myös: Selena Gomez jakoi maistiaisia uudesta biisistä - kertooko Justin Bieberistä?

Lue myös: Selena Gomez julkaisi videon rakkaastaan - tunnissa hurja määrä katselukertoja

Kilpailut

Uusimmat