Kuva: AOP

Kim Kardashian avautuu ryöstöstään Instagramissa: "En toivoisi samaa kenellekään"

20.03.2017 10:45 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashian kirjoittaa, että hän ei ole antanut traagisen kokemuksen nujertaa itseään.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 36, joutui aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa viime lokakuussa. Uusimmassa Keeping Up With The Kardashians -sarjan jaksossa naisen nähdään kertovan itkuisena tapahtumasta. Eilen Yhdysvalloissa nähtyä jaksoa ennen Kardashian kertoi sosiaalisessa mediassa mietteitään ryöstöön liittyen.

Nainen jakoi saman tekstin sekä Twitterissä että Instagram-kuvan kuvatekstissä:

”Tämän illan jakso on hyvin rankka minulle. Kuitenkin mielestäni oli tärkeää päästä jakamaan tämä kokemus omin ehdoin eikä jossain haastattelussa, jossa sanojani voidaan väännellä. Olen aina ollut avoin enkä aio nytkään pidätellä, kun tämä kokemus oli kuitenkin ehkä yksi eniten elämääni muuttaneista kokemuksista.

En toivoisi samanlaista kokemusta kenellekään, mutta olen oppinut tärkeitä asioita ja tunnen oloni niin siunatuksi siitä, että saan olla turvassa kotona lasteni ja aviomieheni kanssa. En voi kiittää ystäviäni, perhettäni ja rakkaitani tarpeeksi siitä, että olitte tukenani, kun tarvitsin teitä eniten. Haluan kiittää Ranskan poliisia kovasta työstänne.”

Instagram-kuvan yhteyteen Kardashian on lisäksi kirjoittanut, että kyseessä on viimeinen perhekuva kohtalokkaalta Pariisin-matkalta.

Tosi-tv-jakson jälkeen Kardashian palasi sosiaaliseen mediaan kirjoittamaan seuraavan lisäyksen:

”En antanut tämän traagisen ja hirvittävän kokemuksen nujertaa minua, vaan ennemmin kasvoin ja kehityin ja annoin kokemuksen opettaa minua. Olen tullut paljon paremmaksi ihmiseksi sen takia. Kiitos siitä, että sain jakaa tarinani tänään.”

Lue myös: Kim Kardashianin ryöstön tutkinta etenee - 16 ihmistä pidätetty

Lue myös: Kim Kardashianin uudet perhekuvat hämmentävät - mihin katosi ylellisyys?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat