The Weeknd jakoi hempeän pusukuvan itsestään ja Selena Gomezista Instagramissa - fanit sekosivat

08.04.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Kyseessä on pariskunnan ensimmäinen yhteiskuva Instagramissa.

Laulajapariskunta The Weeknd ja Selena Gomez nähdään uudessa Instagram-kuvassa hempeilemässä keskenään. The Weeknd jakoi Instagram-tililleen kuvan, jossa Selena Gomez suutelee häntä poskelle ja on kietonut toisen kätensä hellästi hänen kaulalleen. E! Online -sivusto kirjoittaa kuvan olevan intiimein parin yhteiskuva, jonka he ovat jakaneet sosiaaliseen mediaan ja ensimmäinen yhteiskuva Instagramissa.

Romanttinen kuva keräsi muutamassa tunnissa satoja tuhansia tykkäyksiä. Kommenteissa parin fanittajat ovat käyneet kuumina, eikä sydän-emojeissa ole säästelty.

”Omg rakastan tätä.”

”Söpöt!”

”Vihdoinkin!”

”Niin täydellistä.”

Pariskunnan romanssi tuli julkisuuteen tammikuussa, kun parin nähtiin suutelevan Los Angelesissa ravintolan ulkopuolella. Pari ei ole kommentoinut sanallisesti suhdettaan, mutta he ovat tuoneet suhdetta jonkin verran esiin sosiaalisessa mediassa.

Tammikuussa Gomez jakoi Instagramissa videon, jossa he matkustivat yhdessä veneellä Venetsiassa. Myöhemmin Gomez poisti videon. The Weeknd puolestaan jakoi Instagramin tarinoissa maaliskuussa kuvia Gomezista romanttisilta treffeiltä kanadalaisessa akvaariossa. Gomezia on nähty myös The Weekndin Snapchat-julkaisuissa.

Lue myös: Sadat fanit piirittivät Selena Gomezia ja The Weekndiä keskellä vilkasta autotietä - video järkyttää

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat