Kuva: AOP

Kylie Jenner paljasti osan rinnoistaan - kuumalla kuvalla jo yli 2,6 miljoonaa tykkäystä!

02.05.2017 18:15 - Senja Rapila

19-vuotias kaunotar ei häpeile kroppaansa.

Ulkomaalaismediat ovat huomioineet, että Kourtney Kardashian, 38, on viimeaikoina pukenut päälleen vain uima-asuja, jotka ovat paljastaneet rohkeasti alatissit. Onkin epäilty, että Kardashian on yrittänyt aloittaa uutta trendiä alatissien paljastamisesta, joka lähtisi leviämään maailmalle.

Nyt Kourtneyn pikkusisko Kylie Jenner, 19, on lähtenyt mukaan uuden trendin käynnistämiseen. Jenner lisäsi hiljattain Instagram-tililleen kuvan, jossa paljastaa seksikkäästi alatissit. Samanlaisia kuvia Jenner jakoi myös Snapchat-tilillään.

Viikonloppuna Instagramissa jaettu kuva on saanut parissa päivässä jo yli 2,6 miljoonaa tykkäystä ja tuhansia kommentteja.

MItä mieltä sinä olet kuvasta? Voisiko alatissien paljastaminen olla uusi, suuri trendi-ilmiö? Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Olemme myös aiemmin kertoneet, kuinka Jenner on löytänyt rinnalleen uuden räppärikomistuksen. Sitä vielä toistaiseksi spekuloidaan, onko suhde räppäri Travis Scottiin oikealla pohjalla, vai yrittääkö Jenner tehdä vain eksänsä Tygan mustasukkaiseksi. Voit lukea aiheeseen liityvän artikkelin täältä

Lue myös: Kylie Jennerin, 19, takapuoli näyttää poikkeuksellisen suurelta tuoreissa kuvissa - katso

Lue myös: Alma näpäyttää Kylie Jenneriä uudessa Instagram-kuvassa - myös Evelina kommentoi

Lue myös: Kylie Jennerin uusien meikkituotteiden nimet kohauttivat - "kiimainen", "hädin tuskin laillinen"...

Kilpailut

Uusimmat