Kuva: Splash

Twilight-kaunotar odottaa esikoistaan - katso suloinen raskauskuva

05.05.2017 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pariskunta avioitui vuonna 2015.

Twilight-elokuvista tutuksi tullut kaunotar Nikki Reed, 28, ja hänen aviomiehensä, Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tuttu komistus, Ian Somerhalder, 38, odottavat ensimmäistä lastaan.

Pariskunta kertoi asiasta Instagramisa, jossa Somerhalder julkaisi kauniin kuvan itsestään ja vaimostaan. Kuvassa pariskunta on luonnon keskellä, jossa Somerhalder suutelee rakkaansa kasvanutta vatsaa.

Kuva on täynnä rakkautta ja onnea, joten ei ihme, että se on kerännyt jo 1,3 miljoonaa tykkäystä. Kuvatekstin mukaan tuleva isä on perheenlisäyksestä enemmän kuin innoissaan.

"Ystävillemme, perheillemme ja koko maailmalle. 38 elinvuoteni aikana en ole kokenut mitään yhtä kaunista ja voimauttavaa kuin tämä. En voi kuvitella mitään jännittävämpää kuin tämä seuraava luku elämässämme ja halusimmekin, että kuulette tämän meiltä itseltämme. Raskaus on tähän saakka ollut elämämme mahtavin asia ja halusimmekin pitää sen meidän kolmen välisenä niin pitkään kuin mahdollista, jotta voimme nauttia tästä ajasta pienokaisen kanssa, joka kasvaa hurjaa vauhtia. Sitä he nimittäin tekevät, kasvavat hurjaa vauhtia."

Kuvan pääset katsomaan alta.

Pariskunnan suhde on kestänyt jo muutaman vuoden. Suhteen alku oli nopea ja kaksikko muuttikin yhteen vain muutaman viikon seurustelun jälkeen.

Lue myös: The Hills -kaunotar odottaa esikoistaan

Kilpailut

Uusimmat