Kuva: AOP

Harry Stylesilta kysyttiin ex-tyttöystävä Taylor Swiftistä - katso video kiusallisesta reaktiosta

13.05.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Harry Stylesin uuden sooloalbumin yhden kappaleen on arveltu kertovan Taylor Swiftistä.

One Direction -poikabändistä julkisuuteen noussut Harry Styles, 23, julkaisi eilen perjantaina ensimmäisen sooloalbuminsa. Fanit ovat innokkaina tulkinneet biisien sanoituksia ja yrittäneet etsiä niistä erityisesti viitteitä Stylesin ex-tyttöystävään, laulajatähti Taylor Swiftiin, 27.

Pari seurusteli lyhyen aikaa noin neljä vuotta sitten. Fanit ovat arvelleet Stylesin albumilta löytyvän Two Ghosts -kappaleen kertovan Stylesin ja Swiftin suhteesta. BBC1 Radio -kanavan haastattelussa juontaja Nick Grimshaw nosti kissan pöydälle ja kysyi Stylesilta, mistä kappale todella kertoo. Tilanne meni nopeasti kiusalliseksi, kun Styles yritti venkoillen vastata kysymykseen. Mies jopa yritti tukeutua mukanaan olleeseen manageriinsa Jeffrey Azoffiin.

- Mielestäni kappale selittää aika hyvin itse itsensä. Auta minua, Jeffrey. Mielestäni, siis, se kertoo siitä, miten joskus asiat muuttuvat ja saatat tehdä samoja asioita kuin ennen mutta joskus se vain on erilaista. Tiedätkö? Styles vastasi.

Tämän jälkeen radiojuontaja laittoi biisin soimaan ja juonsi pilke silmäkulmassaan:

- Okei, laitetaan soimaan. Tämä kappale kertoo Taylor Swiftistä.

Tähän Harry Styles reagoi nauramalla ja huutamalla kovaan ääneen ”ei”. Kukin voi itse yrittää tulkita, mistä kappale kertoo, sillä ympäripyöreästä vastauksesta ei paljoa valaistunut. Katso alta video haastattelutilanteesta:

Lue myös: One Direction -hurmuri Harry Stylesin ensimmäinen sooloalbumi julki - kuuntele

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat