Onko tämä sivistynyt avioero? Katso uutuusleffan traileri!

21.08.2009 20:00 - Eeva Rajala

Komediaelokuva Haarautuvan rakkauden talo kertoo avioerosta, jonka piti olla sivistynyt. Elokuvan tähdet Elina Knihtilä ja Hannu-Pekka Björkman kertovat Voicelle, ettei elokuvan pariskunnan ero ole ihan sieltä sivistyneimmästä päästä.

Juhani ja Tuula päättävät erota, mutta sopivat asuvansa samassa talossa niin kauan, kunnes talo saadaan myytyä. Kaksikko laatii säännöt, joiden mukaan kaiken pitäisi olla hyvinkin helppoa. Ei..

Vaikka kyseessä on komedia, siinä seistään vakavien asioiden äärellä. Kenties tästä syystä naurukin tulee leffateatterissa helpommin. Elokuvan riidat ovat aidon tuntuisia ja pariskunnan ongelmien syynä puhumattomuus. Löydätkö itsesi elokuvasta?

Katso Haarautuvan rakkauden talo -elokuvan traileri tästä!

Tämän viikon toinen ensi-iltaelokuva on toimintajännäri Bronson. Elokuvaa on kutsuttu 2000-luvun Kelloappelsiiniksi. Se ei kerro 70-luvun actiontähti Charles Bronsonista, vaan Bronsonin nimeä käyttävästä Michael "Micky" Petersonista.

Peterson ryösti postin vuonna -74 ja aloitti yli 30 vuotta kestäneen vankilakierteensä. Hän on älykäs ja provosoiva ja kaiken kukkuraksi erittäin vaarallinen. Jossain vaiheessa mies alkaa käyttää tunnetun tähden Charles Bronsonin nimeä alter egonaan. Elokuva pitää sinut otteessaan kunnes lunnaat on maksettu.

Katson Bronson-elokuvan traileri tästä!

Kilpailut

Uusimmat