Kaikki artikkelit

Etelä-Afrikassa tapahtuneesta arvokuljetusryöstöstä levinnyt video on aivan kuin toimintaelokuvasta. Paitsi että se on täyttä totta.
Kun kaikki tarvittavat selvitykset opintovapaan mahdollisuuteen oli tehty ja hakupaperit kouluun lähetetty, alkoi se jännittävin vaihe. Pääsenkö kouluun sisään? Jännitystä onneksi helpotti se, että odotusajalle osui sopivasti talviloma ja vaellusreissu Atlas vuorille.
Artisti matkusti viime kuussa Malawin tasavaltaan tutustumaan maan elinoloihin.
Martina Big on kertonut haluavansa näyttää eksoottiselta barbielta.
On pieni ihmi, että useita kertoja ammuttu elefantti selvisi hengissä.
Leijonat eivät välittäneet ihmisten läsnäolosta.
Pitkään on luultu, että seeprojen raidat auttaisivat karistamaan saalistajat kintereiltä eräänlaisen optisen illuusion avulla. Tuore tutkimus vei pohjan tuolta uskomukselta ja todisti asian olevan päinvastoin.
Asiantuntijoiden mukaan upeat Afrikan safarit ehtii kokea jo kahdeksassa päivässä. Ihmisiä kiinnostaa yleensä myös safarimatkailun hinnat, turvallisuus ja reissaajalta vaadittava kunto.
Afrikkalaiset nuoret ovat kyllästyneet siihen, millainen kuva Afrikasta annetaan muualle maailmaan. 
Huippuluontokuvaaja Heinrich van den Berg on ikuistanut Afrikan eläimiä hätkähdyttäviin kuviin, jotka saavat katsomaan niitä uudessa valossa.
Tippi Degre eli lapsuutensa norsujen, leijonien ja käärmeiden keskellä. Hänen vanhempansa ikuistivat erikoisen lapsuuden kuvakirjoiksi.
Etelä-afrikkalainen veljesduo Andrew ja Ben Chaplin muodostavat elektrohiphop-bändi Locnvillen. He ovat myös Charlie Chaplinin kaukaisia sukulaisia.
Liikemies Hjalls Harkimo palaa vihdoin tänään Suomeen Etelä-Afrikasta. Hjallis olisi halunnut lähteä kotimatkalle jo eilen, muttei saanut hoidettua lentolippuja.
Sydäninfarktista toipuva Hjallis Harkimo tuskailee Etelä-Afrikassa. Vielä tiistaina mies uskoi lentävänsä tämän päivän aikana kotiin, mutta tilanne ei ole niin helppo.
Diili-pomo ja liikemies Harry Hjallis Harkimo sai sydäninfarktin ja veritulpan Etelä-Afrikassa viime viikon keskiviikkona. Mies oli tapahtumahetkellä safarilla, kertoo Helsingin Sanomat.