Kuva: Promo / Christian Ripkens

Blind Channel soittaa uransa suurimman keikan Suomessa - "Show tulee olemaan unohtumaton"

20.09.2023 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Blind Channel esiintyy Tampereen Nokia Arenalla 27. huhtikuuta 2024.

Oululainen Blind Channel tekee tähänastisen uransa isoimman keikan.

Bändi nousee Tampereen Nokia Arenan lavalle lauantaina 27. huhtikuuta 2024. Kyseessä on yhtyeen ainoa esiintyminen Suomessa koko kevään aikana, sillä yhtye viettää alkuvuoden muualla Euroopassa.

Konsertin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä maanantaina 25.9.2023 klo 9.00. Myyntiin tulevat permanto-, katsomo- ja VIP-liput sekä suositut Golden Circle – liput, joilla on mahdollisuus päästä lähimmäksi lavaa ja sisään areenalle tuntia ennen virallista ovien avausta. 

- Tuntuu älyttömän hienolta päästä toteuttaa meidän uran tähän mennessä suurin konsertti Nokia Arenalla. Bändi täytti juuri 10 vuotta ja meistä on upeeta nähdä, että ollaan päästy pisteeseen, jossa voidaan tehdä oma areenakeikka rakkaassa kotimaassa. Show tulee olemaan unohtumaton. Se on myös koko kevään huipennus, sillä tämä on myös meidän ensi kevään ison Euroopan-kiertueen viimeinen keikka, yhtye kommentoi.

Lämmittelijät julkaistaan myöhemmin kuluvana vuonna.

Blind Channel sai valtavaa nostetta uralleen, kun yhtye edusti Suomea vuoden 2021 Euroviisuissa kappaleella Dark Side. Tämän jälkeen yhtye on kiertänyt ahkerasti ympäri maailmaa, voittanut Emma-palkintoja ja julkaissut useita hittibiisejä, kuten Flatline ja Deadzone

Lue myös: Joel Hokka kertoo, kuinka hänen vanhempansa reagoivat Blind Channelin menestykseen

Lue myös: Blind Channel noloimmista keikkakokemuksistaan: "Hiukset syttyivät tuleen"

Kilpailut

Uusimmat