Kuva: Ape Viro

Blind Channelilta biisi eksistentiaalisesta kriisistä: Mukana brittipoppari ja Apocalyptica-muusikko

01.12.2023 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kappale kantaa nimeä Die another day.

Blind Channel julkaisi tänään uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Die another day. Kappaleella vierailee brittiläinen pop-artisti ja lauluntekijä RØRY. Sello-osuudet kappaleeseen on sen sijaan soittanut Apocalyptica-yhtyeen Perttu Kivilaakso.

- Die Another Day on laulu eksistentiaalisesta kriisistä ja kamppailusta löytää elämälle tarkoitus. Maailma voi olla melko synkkä paikka, mutta se on myös hyvin kaunis, ja sen halusimme vangita musiikillisesti.

- Keskitimme kappaleen Apocalyptica-ystävämme Pertun soittaman sellon ja laulaja Nikon soittaman pianon ympärille - soittimia, jotka eivät niin usein ole musiikissamme pääosassa. Kappaleessa on vierailijana uskomattoman lahjakas RØRY, jonka kanssa teimme pari kappaletta tulevalle albumillemme Exit Emotions. Jos tarvitset syyn kuolla toisena päivänä, tämä laulu voi olla se, yhtye kertoo biisistä. 

Blind Channel julkaisee Exit Emotions -albumin keväällä ja lähtee Euroopan kiertueelle, joka huipentuu yhtyeen uran suurimpaan konserttiin Tampereen Nokia Arenalla 27. huhtikuuta 2024. 

Uutuusbiisin pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Joel Hokka kertoo, kuinka hänen vanhempansa reagoivat Blind Channelin menestykseen

Lue myös: Blind Channel noloimmista keikkakokemuksistaan: "Hiukset syttyivät tuleen"

Kilpailut

Uusimmat