Kaikki artikkelit

Neljän hengen reseptistä riittää yllättävän monelle.
Ruskeat banaanit ovat mainio raaka-aine, tietää Karen Elene Thorsen.
Karen Elene Thorsen on koonnut parhaat vinkkinsä ja reseptinsä uutuuskirjaan.
Kotitalouksissa ruokahävikin määrää voi vähentää hyvällä suunnitelmallisuudella ja ruuan pakastamisella.
Ruokahävikin minimoiminen on arjen pieniä tekoja. Myös kukkarosi kiittää, kun ruokaa ei mene roskiin turhaan.
Neljän hengen reseptistä riittää yllättävän monelle.
Edelleen monen kotona päätyy harmillisen suuri määrä ruokaa jätteeksi.
Epätietoisuus saattaa lisätä ruokahävikkiä.
Ruokahävikin vähentämistä kannattaisi miettiä ihan jokaisen.
Jääkaapin järjestämisellä ja ruokien oikeanlaisella säilytyksellä on suuri rooli ruokahävikin torjumisessa.
Suomessa heitetään ruokaa roskiin 7800 rekka-autollista vuodessa.
Tv-kokki Pipsa Hurmerintaa harmittaa, että ruokaa lapataan roskiin. Silti moni toivoisi, että ruoka on halvempaa.
Yli 800 miljoonaa ihmistä kärsii jatkuvasta nälästä.
Varsinkin kuiva-aineiden kanssa parasta ennen -päiväysten tiukka noudattaminen on täysin turhaa. Voit huoletta popsia keksejä ja käyttää vehnäjauhoja, vaikka tuotteiden päiväysmerkinnät olisivatkin menneet umpeen kuukausia sitten. 
Siinä missä vauraimmat maat laittavat ruokaa roskiin runsaasti, toisissa maissa ruokaa ei riitä kaikille.