Kaikki artikkelit

Epätietoisuus saattaa lisätä ruokahävikkiä.
Ruokahävikin vähentämistä kannattaisi miettiä ihan jokaisen.
Jääkaapin järjestämisellä ja ruokien oikeanlaisella säilytyksellä on suuri rooli ruokahävikin torjumisessa.
Suomessa heitetään ruokaa roskiin 7800 rekka-autollista vuodessa.
Tv-kokki Pipsa Hurmerintaa harmittaa, että ruokaa lapataan roskiin. Silti moni toivoisi, että ruoka on halvempaa.
Yli 800 miljoonaa ihmistä kärsii jatkuvasta nälästä.
Varsinkin kuiva-aineiden kanssa parasta ennen -päiväysten tiukka noudattaminen on täysin turhaa. Voit huoletta popsia keksejä ja käyttää vehnäjauhoja, vaikka tuotteiden päiväysmerkinnät olisivatkin menneet umpeen kuukausia sitten. 
Siinä missä vauraimmat maat laittavat ruokaa roskiin runsaasti, toisissa maissa ruokaa ei riitä kaikille.