Kuva: AOP

Heidi Montag kuvattiin kadulla syömässä raakoja sisäelimiä - "Rakastan kokeilla uusia asioita!"

11.03.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti uskoo raakojen sisäelimien syönnin lisäävän hänen hedelmällisyyttään.

Tosi-tv-tähti Heidi Montag, 35, kuvattiin torstaina Los Angelesissa syömässä raakaa biisonin sydäntä. Näyttelijä maisteli muovipussissa ollutta evästään kesken matkantekonsa.

Hän yrittää puolisonsa Spencer Prattin, 38, kanssa saada toista lasta, jonka vuoksi Montag kertoo kokeilevansa erilaisia ruokavalioita.

- Rakastan kokeilla uusia asioita! Olen aina ollut hyvin kiinnostunut erilaisista ruokavalioista, näyttelijä kertoo People-julkaisulle.

- Jos mietit, missä on kaikista eniten ravinteita ja mitkä ovat luonnollisesti ihmisen saatavilla ilman myrkkyjä, tosi-tv-tähti pohtii.

- Sisäelimet ovat hyvin ravinteikkaita osia eläimestä. Kulttuurillisesti sisäelimet ovat kriittinen osa. Raa'an maksan syöminen tarjoaa niin paljon ravinteita kuin vain on mahdollista, hän jatkaa.

Montag kertoo tiedostavansa, että raakojen sisäelimien syönti on terveysriski.

- On aina riski syödä raakaa, aivan kuten raa'an sushin syöntikin. Satun vain pitämään sushi-tyylisistä sisäelimistä, Montag kertoo.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tähti toivoo raakojen sisäelimien syönnin lisäävän hedelmällisyyttä

Montag kertoo yrittäneensä tulla raskaaksi yli puolentoista vuoden ajan, joten hän kertoo olevansa valmis kokeilemaan erilaisia asioita.

- Tämä on loistava ravinteiden lähde! Olen tuntenut oloni loistavaksi tällä ruokavaliolla. Minulla on paljon enemmän energiaa, olen selkeämpi, libidoni on kasvanut sekä olen päässyt eroon kärsimästäni kroonisesta kivusta, tähti summaa ruokavalionsa hyötyjä.

Montag kertoo tottuneensa uuden ruokavalionsa makumaailmaan.

Montag tunnetaan useista tosi-tv-ohjelmista, erityisesti The Hills -sarjasta, josta myös hänen puolisonsa on esiintynyt. Hän on myös tehnyt uraa pop-laulajana sekä näyttelijänä.

Lue myös: Miltä The Hills -kaunotar näyttää vuosia 10 kauneusleikkausoperaationsa jälkeen? Katso bikinikuvat

Lue myös: Reality-pariskunta yllättää avoimella haastattelullaan: "Olemme tuhlanneet kaikki rahamme"

Lue myös: Kauneusleikkauskuningatar: Toivon, etten olisi kertonut leikkauksistani

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat