Kaikki artikkelit

Remi Lindholmin vastoinkäyminen viikonlopun kisoissa on herättänyt Twitterissä niin myötätuntoa kuin vitsailuakin.
Sateisen harmaana, helmikuisena viikkona selasin Helsingin kotini sohvalla kyllästyneenä Facebookia. Uutisfeedissäni vilahti tapahtuma nimeltä Finlandia Hike. Kyseessä oli entiseen kotikaupunkiini Lahteen , Finlandia-hiihdon tilalle kaavailtu varjotapahtuma, jossa tarkoituksena olisi patikoida alkuperäistä hiihtoreittiä myötäilevä matka läpi. Kyllähän se nyt herätti kiinnostuksen!
Täällä Pyhän seikkailutunturissa joka päivä on kirjaimellisesti Pyhäpäivä! Vaikka jo itse eräoppaan toimenkuvaan kuuluu retkien ja aktiviteettien vetäminen, niin pääsee niistä nauttimaan myös vapaa-ajalla. Saanen esitellä teille henkilökohtaiset suosikkini talvikauden parhaista ulkopuuhista!
Vonn lopetti uransa viime vuonna.
50 kilometrin hiihto päättyi Suomen kultajuhlaan.
Olympialaisten harjoituslaskut jättivät jälkensä Gus Kenworthyn vartaloon.
Itsenäisyyspäivän kunniaksi valittiin suomalaisurheilijoiden parhaita ilon hetkiä.
Talviharrastukset kuluttavat kaloreita enemmän kuin luulitkaan.
Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Riitta-Liisa Roponen ja Laura Mononen lähettivät terveisensä Tuiskulle.
Suuri osa suomalaisista viettää tulevina viikkoina hiihtolomaa. Vaikka maisemat vaihtuisivatkin, ei treenistä silti tarvitse tinkiä.
Olympiavoittaja Oliver Jenot on sairaalahoidossa rajun kaatumisen jälkeen. Hänen tilansa on vakaa.
Mainoksessa annettiin ymmärtää isien olevan äitejä parempia hiihtäjiä.
Iltapäivän Lauri kävi hiihtämässä - miten meni?
Hotels.comin ja Lumipallo.fin ovat toteuttaneet suuren hiihtokyselyn mukaan pitkä hissijono saa suomalaiset näkemään eniten punaista.
Toisenlainen Hiihtoloma -kampanja kutsuu kenet tahansa tarjoamaan asunnon viikoksi asunnottomalle. Anssi ja Niina pohtivat, voisivatko he tarjota majoituksen vaikkapa alkoholistille.
Turussa hiihtäjät hermostuivat hitaisiin lapsiin. Pikkusivakoijat saivat käskyn pysyä poissa pääladulta. Hiihtokaupunki Lahti tuomitsee päätöksen.