Kaikki artikkelit

Tässä postauksessa pääosassa ovat kuvat ja kuinka upeita kuvat ovatkaan! Melkein kahden vuoden hääsuunnittelun tuotos on tässä. Enjoy!
Onko hullua haistella auton takakontissa lojuvia, tyhjennettyjä vesileluja ja muistella ihania allashetkiä hääväen kanssa? Onko sekopäistä kurkata hääpuvun pukupussiin jokaisella automatkan pysähdyspaikalla, vain tarkistaakseen repeytyneestä helmasta, että häät todella vietettiin? Onko kenties hieman huolestuttavaa kiittää kotimatkalla italiaksi hölmistynyttä ruotsinlaivan tarjoilijaa, ikään kuin istuisimme vielä pizzeriassa Italian Rivieralla?
Esimerkiksi yläosattomissa käyskenteleminen on kielletty.
Caprin viranomaiset haluavat suojella Napolinlahden rantoja.
Mussomelin kaupungista kodin saa hyvin edullisesti, vaikka todelliset kustannukset eivät jää euroon.
Ja niin he lähtivät matkaan! Parisuhde meinasi kariutua jo matkalla Helsingistä Turkuun, joten lähtökohdat olivat ainakin kunnossa. Kaikesta kinastelusta ja ”pysäytä auto, mä lähden menee” -uhkailuista huolimatta selvisimme laivaan ajoissa ja nautimme jopa romanttisen laivaillallisen pallomeren välittömässä läheisyydessä.
Tosirakkaus on sitä, kun suostut lähtemään miehesi kanssa saksalaiseen miniatyyrimuseoon kahdeksalta aamulla. Tosirakkaus on sitä, että tuet häntä, kun hän ehdottaa, että ostamme matkalta kymmenen hammasharjaa per naama "tulevaisuutta varten". Jep, olemme aloittaneet valmistautumisen jännittävälle road tripille!
Voi juku, (yritän vähentää kiroilua) kuinka haluaisin kertoa vaikka ja mitä häistämme jo etukäteen, mutta haluan pitää osan vielä salaisuutena, sillä voipi olla, että joku tulevista vieraistamme lukee tätä postausta! Voin kuitenkin jo jotain paljastaa, toivottavasti löydätte pientä inspiraationpoikasta!
Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki esittelee ja arvioi kaikki vuoden 2018 euroviisukappaleet.
Anastacia osallistuu Italian Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun.
Maalivahti tarvitsi pukukopissa kapteenin tukea, kun viheltelylle ei tullut loppua.
Bormidassa ollaan tartuttu rankalla kädellä asukaskatoon.
Uuden lain tarkoituksena on suojella yli 40 kuuluisaa suihkulähdettä Roomassa.
Sopimuksessa on vain yksi ehto jonka pitää toteutua, mutta mikäli sen hyväksyt, voit saada upean linnan tai muun historiallisen rakennuksen avaimet suoraan käteesi.
Italiassa tahdotaan lisätä syntyvyyttä varsin erikoisen kampanjan avulla.
Suomessa ilmainen viini- tai kaljasuihkulähde voisi olla huono idea.