Kuva: AOP

Jared Leto kertoo saaneensa kyynelkaasusta koronapassimielenosoituksessa

11.10.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Roomassa protestoitiin koronapassia vastaan, ja Jared Leto kertoo osuneensa paikalle sattumalta.

Näyttelijä-muusikko Jared Leto, 49, on kertonut Instagramin tarinoissaan saaneensa kyynelkaasusta koronamielenosoituksessa. Leto on paraikaa Roomassa Italiassa, missä hän kertoo joutuneensa sattumalta mielenilmauksen keskelle sunnuntaina. Leton mukaan kyse oli ilmeisesti koronapassiin liittyvästä mielenilmauksesta.

Leto jakoi videoita mielenosoituksesta, ja videoilla nähtiin sekä mellakkapoliiseja että mielenosoittajia. Metro kirjoittaa, että videoissa mielenilmaisijoiden nähdään muun muassa potkivan autoja ja pysäyttävän liikennettä.

Lehtitietojen mukaan väki osoitti mieltä uusia ”vihreään passiin” liittyviä säännöksiä vastaan. Passin haltija pystyy todentamaan, että hänet on rokotettu, hänellä on negatiivinen koronatestitulos tai hän on juuri toipunut koronaviruksen aiheuttamasta taudista. Italiassa ollaan ottamassa käyttöön sääntöä, että kaikilla työntekijöillä on oltava tällainen passi tai muuten saattaa tulla hyllytetyksi ilman palkkaa. Tähän asti koronapassia on Italiassa vaadittu sisäänpääsyyn esimerkiksi erinäisiin tapahtumiin ja ravintoloihin. Koronapassijärjestelmä leviää Italiassa työpaikoille lokakuun puolivälissä.

Roomassa tuhannet ihmiset osoittivat sunnuntaina mieltä koronapassia vastaan. (kuva: AOP)

Reutersin mukaan Rooman mielenosoitukseen osallistui lähes 10 000 ihmistä, ja poliisi käytti sekä kyynelkaasua että vesitykkejä joukkoja vastaan.

Lue myös: Tunnistatko Jared Letoa uudesta roolista? Ensimmäiset kuvat julki

Lue myös: Rokottamattomilla ei asiaa pikkujouluihin - Asko Järvinen ja Mika Salminen MTV:n haastattelussa

Lähteet: Metro, Independent

Kilpailut

Uusimmat